Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Kirjoss: "Šobrīd jūtos kā nevaldāma enerģijas bumba"

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Kirjoss: "Šobrīd jūtos kā nevaldāma enerģijas bumba"
Niks Kirjoss. Foto: Reuters/Scanpix

Austrāliešu tenisists Niks Kirjoss, kurš Rafaela Nadala savainojuma dēļ palika bez pretinieka pusfinālā un automātiski iekļuva Vimbldonas Grand Slam turnīra finālā, sarunā ar medijiem izteicies, ka pārdzīvo par šo situāciju, taču ar nepacietību gaidīs finālu.

"Biju pilnībā koncentrējies uz spēli pret Nadalu, uz savu spēles taktiku, emocijām un visu pārējo," atzina Kirjoss, kurš par pretinieka likstām, vēdera savainojuma dēļ izstājoties no turnīra, uzzinājis vakariņojot. "Viņam noteikti nebija viegli izstāties. Viņš šogad knapi ir zaudējis kādu spēli un droši vien gribēja uzvarēt visos četros Grand Slam. Tāpēc tas noteikti nebija viegli, ceru, ka viņam paliks labāk," izteicās austrālietis.

Nadala bilance šogad ir 30 uzvaras un trīs zaudējumi, un pieredzējušais spāņu tenisists izcīnīja uzvaras gan "Australian Open", gan "French Open" turnīros. ATP ranga 40. vietas īpašniekam Kirjosam tikmēr priekšā pirmais Grand Slam fināls karjerā, un skandalozais austrālietis atzina, ka šim sasniegumam šobrīd vēl ir grūti noticēt.

"Iepriekšējā naktī varbūt pagulēju kādu stundu uztraukuma dēļ. Man parasti tā nav, taču šoreiz jutu lielu nervozitāti, nepacietību. Galvā bija ļoti daudz domu par Vimbldonas finālu - iztēlojos sevi uzvaram, iztēlojos sevi zaudējam. Šobrīd jūtos kā nevaldāma enerģijas bumba. Gribu, lai fināls jau sākas," sajūtās dalījās 27 gadus vecais austrālietis.

Otrs Vimbldonas finālists tikmēr tiek noskaidrots serba Novāka Džokoviča (#3) un brita Kamerona Norija (#12) duelī. Kirjosam īpaši tika vaicāts par Džokoviču, kuru austrālietis atbalstīja drāmā pirms "Australian Open", kad titulēto serbu pirms turnīra aizturēja lidostā par nepatiesas informācijas sniegšanu saistībā ar Covid-19 vakcināciju.

"Man šķita, ka es biju vienīgais spēlētājs, kurš viņu atbalstīja visā šajā drāmā," izteicās Kirjoss, "manuprāt, šādi tiek nopelnīta cieņa. Nevis tenisa kortā, bet tad, kad rodas problēmas reālajā dzīvē un kāds ir gatavs tevi atbalstīt."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/tennis/story/_...

  -1 [+] [-]

, 2022-07-08 18:55, pirms 2 gadiem
Pret džoko tava bumba beigsies un sudraba medālis būs jāgrauž

     [+] [-]

, 2022-07-08 19:34, pirms 2 gadiem
Kirjoss var patikt, var nepatikt, Vienu GP savā karjerā pelnījis...

     [+] [-]

, 2022-07-08 22:11, pirms 2 gadiem
asams rakstīja: Kirjoss var patikt, var nepatikt, Vienu GP savā karjerā pelnījis...
Neviens nav neko pelnījis. Vai nu ir, vai nu nav. Ja viņš uzvarēs Djoko, tad viņš tiešām būs izpelnījies. Jo līdz šim šajā GS ir paņēmis tikai Tsitsipas no top spēlētājiem, pārējie bijuši viegli pretinieki. Turklāt Kirjoss tikai spēlē uz zāles.