Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

S. Viljamsa strādā ar pazīstamo fitnesa treneri Šilstounu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

S. Viljamsa strādā ar pazīstamo fitnesa treneri Šilstounu
Serēna Viljamsa
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa, cenšoties tikt uz kājām laikā, lai piedalītos Vimbldonas turnīrā, kurā viņa uzvarēja pirms gada, sākusi sadarboties ar slaveno fitnesa treneri Mekiju Šilstounu.

Mekijs Šilstouns ir viens no ietekmīgākajiem ASV fitnesa treneriem, kura pakalpojumus izmantojuši vairāk nekā 3000 profesionālu atlētu, ieskaitot tādus cilvēkus kā Oziju Smitu, Džonu Gudmenu, Roju Džounsu un Bernardu Hopkinsu. Tagad viņu pulkam pievienojusies arī amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa.

29 gadus vecā sportiste cer šomēnes aizstāvēt Vimbldonas titulu. Pagājušā gada vasarā neilgi pēc triumfa Vimbldonas kortos Viljamsa restorānā uzkāpa uz glāzes stikla lauskām, gūstot, kā vēlāk izrādījās, ļoti nopietnu savainojumu. Kopš negadījuma viņa vairs nav spēlējusi.

Viljamsa ar Šilstounu strādājot jau trīs nedēļas. Treniņu programma esot visnotaļ saspringta, tenisistei nopietni strādājot piecas dienas nedēļā. Šilstouns atklāj, ka Serēna, kura rangā noslīdējusi uz necilo 25. vietu, pašreiz vēl nav formā: „Vai viņa ir atguvusi formu, lai varētu spēlēt lielā turnīrā? Nē. Šobrīd to vēl nebūtu pamata gaidīt, taču tas brīdis tuvojas. Zinot visu to, kas ar viņu atgadījies, nebūtu pārsteigums, ja viņa vairs neatgrieztos. Taču Serēna ir mentāli ļoti stipra. Nevienu garīgi tik spēcīgu atlētu neesmu saticis, varbūt vienīgi ar Hopkinsa izņēmumu. Tas arī ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc viņa ir liela čempione.”

„Šī programma man ir devusi ļoti daudz. Kā atlētam, kas visu mūžu trenējies, šādai programmai nevajadzētu būt pārsteidzošai, taču viņam (Šilstounam) ir cits piegājiens, kas lietas padara interesantas. Šobrīd esmu tik labā formā kā vēl nekad. Satriecoši, ka ir kāds, kas tevi var piespiest strādāt maksimālās iespēju robežās. Jāsaka paldies Mekijam, jo viņš vienmēr atsaucas, kad man nepieciešama palīdzība. Parasti visu izdomāju pēdējā brīdī, taču viņš ir klāt, kad vajag.”

Izmantotie resursi:
mackieshilstone.com
News, Travel, Weather, Entertainment, Sports,...