Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Džokovičs trijos setos izcīna 29. uzvaru pēc kārtas Vimbldonā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Džokovičs trijos setos izcīna 29. uzvaru pēc kārtas Vimbldonā
Novaks Džokovičs. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/Scanpix

Šodien trešo sezonas ''Grand Slam'' turnīru tenisā ar uzvaru sācis ranga otrā rakete vīriešiem serbs Novaks Džokovičs, kurš trijos setos ar 6-3, 6-3, 7-6 (4) pārspēja Pedro Kačinu. Esošais titula īpašnieks šajā turnīrā izcīnīja 29. uzvaru pēc kārtas.

• Vimbldonas turnīru ar uzvaru sācis vīriešu čempions Novaks Džokovičs, kurš šodien trijos setos ar 6-3, 6-3, 7-6 (4) pārspēja argentīnieti Pedro Kačinu (ATP 68.).

• Spēle ilga divas stundas un 14 minūtes. Jāmin, ka Džokovičs Vimbldonas ietvaros nav pārspēts jau gandrīz 2183 dienas. Viņš kļuvis par turnīra čempionu kopš 2018. gada.

• Tas nozīmē, ka šodien serbs izcīnīja jau 29. uzvaru pēc kārtas Vimbldonas ietvaros. Pirmajā setā Džokovičs labāk nospēlēja trīs geimus pie rezultāta 3-3, tādējādi uzvarot setā.

• Otrā seta laikā uz brīdi spēli tika pārtraukta. Pēc tās atsākšanās Džokovičs nosargāja pašā sākumā iekrāto divu geimu pārsvaru.

• Nozīmīgākā cīņa par uzvaru setā norisinājās trešajā, kad bija nepieciešams taibreiks. Tajā Džokovičs uzvarēja pirmajās trijās izspēlēs, kas kļuva arī par izšķirošajām ar trešo mačbumbu viņš lika punktu mačam.

• Otrajā kārtā Džokovičam gaidāma spēkošanās pret austrālieti Džordanu Tompsonu (ATP 70.), kurš šodien piecos setos ar 2-6, 2-6, 6-4, 7-6 (4) un 6-3 pārspēja amerikāni Brendonu Nakašimu (ATP 55.)

• Visu spēļu rezultātiem var sekot ŠEIT.