Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Džokovičs pēc operācijas dosies uz Vimbldonu, bet vēl nezina, vai dosies kortā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Džokovičs pēc operācijas dosies uz Vimbldonu, bet vēl nezina, vai dosies kortā
Novaks Džokovičs. Foto: Reuters/Scanpix

Septiņas reizes Vimbldonas turnīrā triumfējušais Novaks Džokovičs pirmdien ieradīsies Londonā, tomēr viņš vēl nav pārliecināts, vai būs gatavs doties kortā un cīnīties. Pirms 17 dienām Džokovičam tika veikta ceļgala operācija.

Novaks Džokovičs izstājās no "French Open" pēc ceturtās kārtas uzvaras pret argentīnieti Fransiso Serundolo, jo savainoja labo ceļgalu, plīstot iekšējam meniskam. 37 gadus vecajam tenisistam tikai pirms 17 dienām Parīzē tika veikta operācija, taču Džokovičs dosies uz Vimbldonu, lai trenētos uz zāliena un izmantotu visus līdzekļus, kas varētu palīdzēt atgriezties pirms 2024. gada trešā "Grand Slam" turnīra.

Vimbldona startēs 1. jūlijā. Savainojuma brīdī tika apšaubītas Džokoviča iespējas atgriezties ierindā ne tikai līdz Vimbldonai, bet arī Parīzes olimpiskajām spēlēm, kur tenisa turnīrs sāksies 27. jūlijā. Taču pēdējās dienās Džokovičs savos sociālajos tīklos atrādījis treniņus un publicējis uzmundrinošas ziņas.

Džokovičs piecus gadus pēc kārtas spēlējis Vimbldonas finālā. Pērn viņš aizraujošā piecu setu duelī piekāpās Karlosam Alkarasam.

Pirms trīs gadiem amerikānis Teilors Frics "French Open" laikā iedzīvojās līdzīgā savainojumā un kortu pameta ratiņkrēslā. Arī viņam tika veikta operācija, bet Frics spēja atkopties līdz Vimbldonai. Amerikānis atklāja, ka Džokovičs sazinājies ar viņu, lai smeltos pieredzi.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/tennis/ar...