Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Šarapova: "Sevastova uzvar pāris ilgās izspēlēs, un pēkšņi mainās visa spēle"

Rolands Eliņš

Šarapova: "Sevastova uzvar pāris ilgās izspēlēs, un pēkšņi mainās visa spēle"
Marija Šarapova un Anastasija Sevastova
Foto: imago/Xinhua/Scanpix

Slavenā Krievijas tenisiste Marija Šarapova pēc zaudējuma US Open astotdaļfinālā pret Anastasiju Sevastovu atzina, ka tik un tā ir ļoti apmierināta ar savu startu šajā turnīrā, bet neveiksmē pret Sevastovu viņai neesot izdevies noturēt spēles tempu.

„Pēc zaudējuma ir nedaudz grūti apzināties visas pozitīvās lietas, kas tika pieredzētas aizvadītajā nedēļā,” preses konferencē izteicās Marija Šarapova, kurai šis bija pirmais „Grand Slam” pēc diskvalifikācijas izciešanas. „Bet kopumā šī nedēļa man deva daudz. Ir lieliski, ka izdevās aizvadīt pirmo lielo turnīru, un tagad šis šķērslis ir novelts no ceļa. Esmu pateicīga par šo iespēju.”

„Domāju, ka es atļāvu šim mačam kļūt pārāk fiziskam,” Šarapova sacīja par sava zaudējuma iemesliem. „Nedomāju, ka turpinājumā spēlēju tikpat agresīvi kā pirmajā setā, tāpat nedevos tikpat daudz pie tīkla kā sākumā. Sevastovai noteikti ir laba pieredze. Viņai piemīt sitienu dažādība, viņa piespiež atsist daudzas bumbiņas.”

„Sevastovai patīk spēlēt ar pašpārliecinātību,” turpināja Šarapova. „Viņa uzvar pāris garajās izspēlēs, un pēkšņi visa spēles gaita mainās. Jā, noteikti bija tā, ka es nedaudz atkāpos un piebremzēju, dodot viņai laiku diktēt spēles noteikumus un pavērst visu sev par labu.”

Šarapova arī pastāstīja, ka medicīnisko pārtraukumu paņēmusi, jo viņai uzmetusies tulzna, kas gan pēc tam nav ietekmējusi viņas sniegumu. Šarapova arī smaidot atzina, ka tā ir viņas pirmā tulzna dzīvē.

Šarapova visas savas četras spēles „US Open” aizvadīja centrālajā kortā, par ko dažas konkurentes publiski izteica savu neapmierinātību, bet Šarapova norādīja, ka spēļu grafika sastādīšanā viņa nepiedalās.

Izmantotie resursi:
Player Interviews | News | Official Site of the...

     [+] [-]

, 2017-09-04 21:00, pirms 7 gadiem
Nastja ir latvju melnā krauklene!...kraukļi ir gudrākie putni
Noteikti apspēlēs garàs dzērves un blondās stārķes!
Man tikai nepatīk tas austriešu šmitiņš viņai blakus, aizdomas....ka Sevu uztver kā savu sacīkšu zirgu ar kuru pelnīt piķi...kad zirgs būs nodzīts, tad ko?
Kāpēc neprec?

  +2 [+] [-]

, 2017-09-04 21:09, pirms 7 gadiem
Tā arī bija no otrā seta būtībā Sevastova viņu lauza, uzspiežot savu spēli. PIespiežot kļūdīties un brīžiem Maša, pati pārāk agresīvi pie tīkla uzdāvināja Sevastova punktus.
SPēle patiesībā bija lieliska ar skaistām epizodēm un augstas klases tenisu.. Un mūsu Sevastova parādīja tiešām augstu līmeni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-09-04 21:20, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Kāpēc neprec?
Viņš mīl Liepāju nevis Nastju Man Nastja atgādina tādu bezbailīgu pirātmeiteni.

  -1 [+] [-]

, 2017-09-04 21:46, pirms 7 gadiem
Azarenka apprecējās un rezultātā čuš - nedrīkst izvest bērnu no Kalifornijas

  +3 [+] [-]

, 2017-09-04 23:33, pirms 7 gadiem
Nē nu kura tad stāv stundām uz gala līnijas un domā, ja ne pati Šarapova. Spēles temps skaitās arī minimālas pauzes starp servēm un punktiem. Paraugs un līderis šajā ziņā ir Federers. Garās dienas - Maša un Rafa.
Otrkārt, viņa ar tempu domā komfortablā augstumā atsistas bumbas, lai varētu bliezt. Šoreiz nācās celt īsas, zemas bumbas, tūlīt atkal atpakaļ uz gala līnijas pēc garām, uzgrieztām bumbām un vēlreiz uz priekšu pēc īsajām

     [+] [-]

, 2017-09-05 09:05, pirms 7 gadiem
otins rakstīja: Viņš mīl Liepāju nevis Nastju Man Nastja atgādina tādu bezbailīgu pirātmeiteni.
Mīlas eksperts šeit!