Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova Sanhosē turnīrā tiek pie neparocīgās Martičas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova Sanhosē turnīrā tiek pie neparocīgās Martičas
Anastasija Sevastova. Foto: AP/Scanpix

WTA 500 turnīrā Sanhosē no Latvijas tenisistēm nākamajā nedēļā spēlēs tikai Anastasija Sevastova, kura pirmajā kārtā sacentīsies ar Horvātijas spēlētāju Petru Martiču, kļuva zināms piektdienas vakarā notikušajā izlozē.

Sanhosē bija plānojusi spēlēt arī Aļona Ostapenko (#30), kura būtu bijusi izsēta ar ceturto numuru un varētu sākt no 2. kārtas, taču viņa dalību no turnīra atsauca. Pēc Ostapenko izstāšanās no kvalifikācijas izvairījās ranga 65. vietā esošā Anastasija Sevastova.

Viņai Ziemeļamerikas cietā seguma sērijas turnīru vasaras posms sāksies ar maču pret neparocīgo Horvātijas tenisistu Petru Martiču (WTA 65.), pret kuru Sevastovai ir negatīva 1-2 bilance. Abu iepriekšējā tikšanās notika tieši ASV uz cietā seguma, kur Sevastova Martičai 2019. gadā ar 4:6, 3:6 zaudēja "US Open" 3. kārtā.

Sanhosē ar pirmo numuru izsēta ranga 17. vietā esošā beļģiete Elīze Mertensa. Turnīrā dalībnieču sastāvā joprojām ir šobrīd vēl Tokijā esošā Jeļena Ribakina (#20), kurai šodien būs bronzas medaļas spēle. Turnīru no 2. kārtas sāks arī Medisona Kīsa (#26) un Darja Kasatkina (#31), kura ir Sevastovas sekcijā jeb potenciālā pretiniece ceturtdaļfinālā.

     [+] [-]

, 2021-07-31 15:07, pirms 3 gadiem
Te plosisies,bet olimpiade salaga