Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere bez panākuma Akapulko

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere bez panākuma Akapulko
Līga Dekmeijere

Ļoti ātri Akapulko WTA dubultspēļu turnīrs noslēdzies Latvijas tenisistei Līgai Dekmeijerei. Aizvadītajā naktī viņa duetā ar francūzieti Sofiju Lefevri aizvadīja maču pret spānietēm Lurdesu Domingesu Lino un Aranču Parru Santonhu, ciešot neveiksmi ar 2:6, 1:6.

Aizvadītajā nedēļā Dekmeijere duetā ar krievieti Nadju Petrovu tika pie divām uzvarām Memfisas WTA sacensībās. Tas rangā ļāva pakāpties septiņas vietas augšup un šī nedēļa tika iesākta ar 85.vietu. Šajā nedēļā tik spēcīgu pārinieci nebija izdevies sarunāt – Meksikas pilsētas Akapulko WTA International turnīram Līga pieteicās duetā ar Francijas pārstāvi Sofiju Lefevri (WTA dubultspēlēs 158.vieta).

Ar izlozi turnīrā nepaveicās – jau 1.kārtā pretiniekos ar 2.numuru izliktais spāniešu duets Aranča Parra santonha un Lurdesa Domingesa Lino (WTA dubultspēlēs – 28. un 120.vieta). Šī izrādījās tā reize, kad reitinga vietas atspoguļoja arī notikumus kortā – spānietes uzvarēja ļoti pārliecinoši 48 minūšu laikā – 6:2, 6:1.

Līdz ar to šajā turnīrā Līgai nopelnīts tikai viens ranga punkts un 430 ASV dolāru prēmija.

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...