Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane Serbijā uzvar vienspēli, bet izstājas no dubultspēļu turnīra

Emils Ozerinskis

Vismane Serbijā uzvar vienspēli, bet izstājas no dubultspēļu turnīra
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

LETA. Latvijas tenisiste Daniela Vismane trešdien Serbijā izcīnīja uzvaru Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kuršumlijskas Banjas W-40 sērijas turnīra vienspēļu sacensību otrajā kārtā, bet cieta zaudējumu dubultspēlē.

Otrās kārtas spēlē Vismane (WTA 402.) ar 6-3, 6-0 pieveica turnīra galveno favorīti Džesiku Bousasu no Spānijas, kura WTA rangā ieņem 129.pozīciju.

Jau vēstīts, ka vienspēļu sacensību pirmajā kārtā Vismane ar 6-3, 6-1 pārspēja WTA rangā neesošo amerikānieti Maju Saveljiču, kamēr cita Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča (WTA 361.) pirmajā kārtā ar 5-7, 0-6 piekāpās mājiniecei Miai Rističai (WTA 332.).

Par astotdaļfināla sasniegšanu Vismane nopelnīja septiņus WTA ranga punktus, bet Marcinkēviča tika pie viena punkta.

Astotdaļfinālā Vismanes pretiniece būs grieķiete Safo Sakellaridi (WTA 284.), kura ar 6-2, 4-6, 6-4 pieveica Frančesku Kurmi (WTA 303.) no Maltas.

Dubultspēlē kopā ar bulgārieti Gerganu Topalovu Vismane pirmajā kārtā ar 1-6, 4-6 piekāpās austrālietei Astrai Šarmai un Valerijai Strahovai no Ukrainas, kuras turnīrā ir izsētas ar pirmo numuru.

Pat sniegumu Serbijā pasaules dubultspēļu ranga punktus Vismane nesaņems. Turnīrs notiek māla seguma kortos.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-09-27 20:14, pirms 9 mēnešiem
Vismane dubultspēlēs zaudēja dēļ tiesnešu debīlisma un tizlošanās. Tur kur viņi ieskaitīja Šarmai un Štrahovai bumbiņu par iekšā un punktu deva Šarmai un Štrahovai, tur viņi ieskaitīja Vismanei un Topalovai par autu un punktu neieskaitīja Vismanei un Topalovai. Ļoti negodprātīgi tiesāts šis mačs.

     [+] [-]

, 2023-09-27 20:15, pirms 9 mēnešiem
Vienspēlēs gan brīnumtaisnīgi tiesneši bija un tāpēc Vismane to maču uzvarēja.