Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkēviča zaudē Taizemē, Semeņistaja Austrālijas dubultspēlēs tālāk tiek bez cīņas

Agris Suveizda

Marcinkēviča zaudē Taizemē, Semeņistaja Austrālijas dubultspēlēs tālāk tiek bez cīņas
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča otrdien Taizemē piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Nontaburi W-50 sērijas turnīra pirmajā kārtā.

Vienspēļu sacensību pirmās kārtas mačā Marcinkēviča, kura WTA rangā ieņem 309.vietu, ar 0-6, 3-6 piekāpās ar piekto numuru izsētajai horvātietei Antonijai Ružičai (WTA 244.). Par dalību turnīrā Marcinkēviča tika pie viena punkta WTA rangā.

Latvijas sportiste turnīrā piedalīsies arī dubultspēlēs, kur pirmajā kārta pārī ar slovēnieti Dalilu Jakupoviču tiksies ar Momoko Kobori no Japānas un Kodiju Vonu no Honkongas. Turnīrs Nontaburi norisinās uz cietā seguma.

Tikmēr Darja Semeņistaja pārī ar slovēnieti Veroniku Erjavecu bez cīņas sasniedza Kanberas "WTA 125" sērijas dubultspēļu turnīra otro kārtu jeb ceturtdaļfinālu. Pirmās kārtas mačā Latvijas/Slovēnijas duetam bija jātiekas ar Emilianu Arango no Kolumbijas un ukrainieti Katarinu Zavatsku, tomēr pretinieces kortā nedevās.

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Semeņistaja nopelnījusi 27 punktus WTA dubultspēļu rangā.

Jau vēstīts, ka Latvijas otrā rakete Semeņistaja (WTA 140.) startēja arī vienspēļu turnīra kvalifikācijā, kur pirmajā mačā ar 3-6, 4-6 piekāpās mājiniecei Keilai Makfī (WTA 440.), turnīru beidzot ar vienu pasaules ranga punktu. Turnīrs Kanberā norisinās cietā seguma kortos.

Izmantotie resursi:
LETA