Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja sasniedz Kanberas "WTA 125" dubultspēļu turnīra pusfinālu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Semeņistaja sasniedz Kanberas "WTA 125" dubultspēļu turnīra pusfinālu
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja pārī ar slovēnieti Veroniku Erjavecu ceturtdien sasniedza Kanberas "WTA 125" sērijas dubultspēļu turnīra pusfinālu.

Latvijas/Slovēnijas duets ceturtdaļfināla mačā tikās ar Žilu Teihmani no Šveices un anglieti Džodiju Baredžu, kuras izsētas ar trešo numuru. Pirmo setu Semeņistaja/Erjaveca zaudēja ar 3-6, bet otrajā setā bija vadībā ar 2-1, kad lietus dēļ tas tika pārtraukts. Pēc laikapstākļu uzlabošanās pretinieces laukumā neatgriezās un Latvijas/Slovēnijas iekļuva pusfinālā.

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Semeņistaja nopelnīja 49 punktus WTA dubultspēļu rangā.

Cīņā par vietu finālā Semeņistaja/Erjaveca tiksies ar mājiniecēm Annu Parnabī un Ivanu Popoviču vai anglieti Herietu Dārtu un vācieti Annu Lēnu Frīdzamu.

Jau vēstīts, ka pirmās kārtas mačā Latvijas/Slovēnijas duetam bija jātiekas ar Emilianu Arango no Kolumbijas un ukrainieti Katarinu Zavatsku, tomēr pretinieces kortā nedevās.

Latvijas otrā rakete Semeņistaja (WTA 140.) startēja arī vienspēļu turnīra kvalifikācijā, kur pirmajā mačā ar 3-6, 4-6 piekāpās mājiniecei Keilai Makfī (WTA 440.), turnīru beidzot ar vienu pasaules ranga punktu.

Turnīrs Kanberā norisinās cietā seguma kortos.

Izmantotie resursi:
LETA