Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs zaudē vienspēlēs, dubultspēlēs iekļūst finālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Juška un Pavlovs zaudē vienspēlēs, dubultspēlēs iekļūst finālā
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Latvijas tenisisti Andis Juška un Deniss Pavlovs ceturtdien noslēdza dalību Sergijevposadas (Krievija) "Future" turnīra vienspēļu sacensībās, bet iekļuva dubultspēļu finālā.

Turnīra 5. rakete Andis Juška ceturtdaļfinālā ar 6:7(6), 5:7 piekāpās neizliktajam baltkrievam Dmitrijam Žirmontam, bet Deniss Pavlovs ar 4:6, 4:6 atzina Ukrainas tenisista Staņislava Poplavska pārākumu. Vienspēlēs mūsējie nopelnīja divus ranga punktus.

Prom no Sergijevposadas Juška ar Pavlovu vēl nedosies, jo jāspēlē dubultspēļu finālā. Pusfinālā ar trešo numuru izsētie Latvijas pārstāvji divos setos tika galā ar turnīra pirmo pāri baltkrieviem Aleksandru Buriju un Sergeju Betovu – 6:2, 7:6(4).

Par fināla sasniegšanu nopelnīti 10 ranga punkti, bet titula mačā būs jātiekas ar krievu Ervandu Gasparjanu un baltkrievu Andreju Vasiļevski, kuri izlikti ar otro numuru.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2012-01-27 19:20, pirms 13 gadiem
... un uzvar!