Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Štrombahs izcīna uzvaru ITF Antaljas M-15 dubultspēļu turnīrā

Agris Suveizda

Štrombahs izcīna uzvaru ITF Antaljas M-15 dubultspēļu turnīrā
Roberts Štrombahs. Foto: Imago Images/Scanpix

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs setdien Antaljā pārī ar Vācijas tenisistu Kaju Vēneltu izcīnīja uzvaru Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Antaljas M-15 sērijas turnīra dubultspēļu sacensībās.

Štrombahs ar Vēneltu, kuri turnīrā bija izsēti ar pirmo numuru, finālā ar 6-2, 6-4 pārspēja Rumānijas tenisistu Vladimiru Filipu un Zviedrijas sportistu Dragošu Madarašu, kuri bija izsēti ar ceturto numuru.

Pirmajā kārtā turnīra uzvarētāji ar 6-1, 6-1 guva panākumu pār argentīnieti Lorenso Galjardo un ASV tenisistu Patriku Tomanu, ceturtdaļfinālā ar 6-4, 6-4 bija pārāki pār ukraini Iļju Beloborodko un Beļģijas sportistu Buvajasaru Gadamauri, bet pusfinālā ar 6-4, 6-2 uzvarēja Čehijas duetu Jirži Barnatu un Filipu Dudu. Par uzvaru dubultspēlēs abi tenisisti nopelnīja desmit ATP punktus.

Tikmēr vienspēlēs Štrombahs piedzīvoja zaudējumu ceturtdaļfinālā, kur ar 3-6, 2-6 atzina turnīrā ar trešo numuru izsētā Ukrainas tenisista Oļega Prihodjko pārākumu. Pirmajā kārtā Štrombahs ar 6-4, 6-3 uzvarēja Čehijas sportistu Pāvelu Nejedliju, bet otrajā kārtā ar 6-2, 6-7 (3:7), 6-4 pārspēja francūzi Matīsu Erhardu. Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Štrombags tika pie diviem ATP ranga punktiem.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-04-24 14:00, pirms 2 gadiem
Kā tiek dalīta Štrombaha pavalstniecība tenisa pasaulas ietvaros?