Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja W-60 turnīrā Šveicē zaudē dubultspēļu pirmajā kārtā

Agris Suveizda

Semeņistaja W-60 turnīrā Šveicē zaudē dubultspēļu pirmajā kārtā
Darja Semeņistaja. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja otrdien Šveicē piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-60 turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.

Semeņistajas un Rumānijas tenisistes Oanas Gavriles duets pirmajā kārtā ar 3-6, 3-6 zaudēja slovēnietei Nikai Radišičai un rumānietei Ilonai Georgianai Goroaijei.

Zaudējot pirmajā kārtā jeb astotaļfinālā, Semeņistaja ieguva vienu dubultspēļu ranga punktu.

Vienspēļu sacensībās Semeņistaja, kura WTA rangā ieņem 224.vietu, pirmajā kārtā tiksies ar kvalifikāciju pārvarējušo francūzieti Alisi Tibello (WTA 344.).

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-04-12 03:15, pirms gada
Tiesnešu nekompetence tenisa noteikumos izšķīra mača likteni. Pēc Semeņistajas un Gavrilas sitieniem, tiesneši bumbiņas dubulto atlēcienu noignorēja vai arī pamanījās palaist garām, arī Goriajes un Ružičas nepiespiestās kļūdas šis dumjais tiesnesis vai nu noignorēja, palaida garām vai arī ieskaitīja par tīri uzvarētām izspēlēm un Semeņistajas un Gavrilas tīri uzvarētās izspēles šis nekompetentais un debīlais tiesnesis ieskaitīja par nepiespiestajām kļūdām.