Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Semeņistaja W-60 turnīrā Šveicē zaudē dubultspēļu pirmajā kārtā

Semeņistaja W-60 turnīrā Šveicē zaudē dubultspēļu pirmajā kārtā
Darja Semeņistaja. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja otrdien Šveicē piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-60 turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.

Semeņistajas un Rumānijas tenisistes Oanas Gavriles duets pirmajā kārtā ar 3-6, 3-6 zaudēja slovēnietei Nikai Radišičai un rumānietei Ilonai Georgianai Goroaijei.

Zaudējot pirmajā kārtā jeb astotaļfinālā, Semeņistaja ieguva vienu dubultspēļu ranga punktu.

Vienspēļu sacensībās Semeņistaja, kura WTA rangā ieņem 224.vietu, pirmajā kārtā tiksies ar kvalifikāciju pārvarējušo francūzieti Alisi Tibello (WTA 344.).

Izmantotie resursi:
LETA


, 2023-04-12 03:15, pirms gada
Tiesnešu nekompetence tenisa noteikumos izšķīra mača likteni. Pēc Semeņistajas un Gavrilas sitieniem, tiesneši bumbiņas dubulto atlēcienu noignorēja vai arī pamanījās palaist garām, arī Goriajes un Ružičas nepiespiestās kļūdas šis dumjais tiesnesis vai nu noignorēja, palaida garām vai arī ieskaitīja par tīri uzvarētām izspēlēm un Semeņistajas un Gavrilas tīri uzvarētās izspēles šis nekompetentais un debīlais tiesnesis ieskaitīja par nepiespiestajām kļūdām.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja Vācijā pārvar ITF W-100 sērijas turnīra dubultspēļu pirmo kārtu

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja otrdien Vācijā izcīnīja uzvaru Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Vīsbādenes W-100 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
4

Ostapenko/Kičenoka piekāpjas Madrides 1/4 fināla izšķirošajā taibreikā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien 1/4 finālā zaudēja ar pirmo numuru izliktajam Beļģijas-Taivānas duetam Elīzai Mertensai/Suvei Sei - 7:6(0), 2:6, 7-10.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
19

Madrides 1/8 finālā Ostapenko atzīst Žabēras pārākumu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko 1/8 finālā zaudēja Āfrikas labākajai tenisistei Onsai Žabērai - 0:6, 4:6.