Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Štrombahs izcīna uzvaru ITF Antaljas M-15 dubultspēļu turnīrā

Štrombahs izcīna uzvaru ITF Antaljas M-15 dubultspēļu turnīrā
Roberts Štrombahs. Foto: Imago Images/Scanpix

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs setdien Antaljā pārī ar Vācijas tenisistu Kaju Vēneltu izcīnīja uzvaru Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Antaljas M-15 sērijas turnīra dubultspēļu sacensībās.

Štrombahs ar Vēneltu, kuri turnīrā bija izsēti ar pirmo numuru, finālā ar 6-2, 6-4 pārspēja Rumānijas tenisistu Vladimiru Filipu un Zviedrijas sportistu Dragošu Madarašu, kuri bija izsēti ar ceturto numuru.

Pirmajā kārtā turnīra uzvarētāji ar 6-1, 6-1 guva panākumu pār argentīnieti Lorenso Galjardo un ASV tenisistu Patriku Tomanu, ceturtdaļfinālā ar 6-4, 6-4 bija pārāki pār ukraini Iļju Beloborodko un Beļģijas sportistu Buvajasaru Gadamauri, bet pusfinālā ar 6-4, 6-2 uzvarēja Čehijas duetu Jirži Barnatu un Filipu Dudu. Par uzvaru dubultspēlēs abi tenisisti nopelnīja desmit ATP punktus.

Tikmēr vienspēlēs Štrombahs piedzīvoja zaudējumu ceturtdaļfinālā, kur ar 3-6, 2-6 atzina turnīrā ar trešo numuru izsētā Ukrainas tenisista Oļega Prihodjko pārākumu. Pirmajā kārtā Štrombahs ar 6-4, 6-3 uzvarēja Čehijas sportistu Pāvelu Nejedliju, bet otrajā kārtā ar 6-2, 6-7 (3:7), 6-4 pārspēja francūzi Matīsu Erhardu. Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Štrombags tika pie diviem ATP ranga punktiem.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2022-04-24 14:00, pirms 2 gadiem
Kā tiek dalīta Štrombaha pavalstniecība tenisa pasaulas ietvaros?
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

Ostapenko/Kičenoka atspēlējas otrajā setā un sasniedz Madrides 1/8 finālu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien pirmajā kārtā pārspēja igaunieti Ingridu Nīlu un čehieti Lindu Noskovu - 6:1, 7:5.
Aļona Ostapenko. Foto: Tennis Cahnnel
3

Ostapenko: "Ātrie māla laukumi varbūt ir vairāk piemēroti manai spēlei"

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs, kur Latvijas tenisa līdere ceturtdien iekļuva trešajā kārtā. "Tennis Channel" intervijā Aļona Ostapenko atklāj, ka uzvarēja mazliet vieglāk nekā bija gaidīts.
Aļona Ostapenko. Foto: Scanpix/Reuters
11

Ostapenko Madridē sāk ar pārliecinošu uzvaru un iesoļo trešajā kārtā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja spānieti Džesiku Bousasu - 6:3, 6:1.