Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane spēlēs Bulgārijas ITF W-40 sērijas dubultspēļu finālā

Emils Ozerinskis

Vismane spēlēs Bulgārijas ITF W-40 sērijas dubultspēļu finālā
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

LETA. Latvijas tenisiste Daniela Vismane piektdien Bulgārijā sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Pazardžikas W-40 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību finālu.

Turnīrā ar trešo numuru izsētās Vismane un bulgāriete Gergana Topalova pusfinālā ar 6-3, 1-6, 10:4 pārspēja turnīra galvenās favorītes slovēnieti Niku Radičiču un Bosnijas un Hercegovinas tenisisti Anitu Vāgneri.

Sasniedzot finālu, Vismane nopelnīja 42 pasaules dubultspēļu ranga punktus.

Izšķirošajā mačā Vismane un Topalova tiksies ar rumānieti Kristīnu Dinu un slovākieti Radku Zelničkovu (4.).

Latvijas/Bulgārijas duets pirmās kārtas spēlē ar 6-1, 6-2 uzvarēja Bulgārijas pāri Denislava Glušakova/Gebriela Mihailova, bet ceturtdaļfinālā ar 7-6 (8:6), 6-4 apspēlēja bulgārieti Rosicu Denčevu un nīderlandieti Lianu Tranu.

Jau ziņots, ka vienspēļu sacensībās Vismane (WTA 392.) ceturtdien cieta zaudējumu astotdaļfinālā, turnīru beidzot ar septiņiem pasaules ranga punktiem.

Turnīrs notiek māla seguma kortos.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-09-22 21:17, pirms gada
Būs smuks kāpiens rangā. Vakar "Dzīvajā" rangā Daniela kļūdas pēc, bija pasludināta par turnīra uzvarētāju. Tad tā arī rīt jānotiek. Patīkamāk būtu tāda ranga vieta vienspēlēs.

     [+] [-]

, 2023-09-23 16:28, pirms gada
Marisan rakstīja: Būs smuks kāpiens rangā. Vakar "Dzīvajā" rangā Daniela kļūdas pēc, bija pasludināta par turnīra uzvarētāju. Tad tā arī rīt jānotiek. Patīkamāk būtu tāda ranga vieta vienspēlēs.
Bet viņa zaudēja Finālu dubultspēlēs dēļ tiesnešu nekompetences un nesaprašanas ka dubultspēlēs punktu gūšana ir citāda nekā vienspēlēs.