Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovs pārvar dubultspēļu 1.kārtu Marokā, Lejnieks - Horvātijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs pārvar dubultspēļu 1.kārtu Marokā, Lejnieks - Horvātijā
Deniss Pavlovs
Foto: Ginters Kavacis

Arī trešā spēļu diena Marokas pilsētas Kasablankas „Challenger” turnīrā sekmīga bijusi Latvijas tenisistam Denisam Pavlovam. Ja sestdien un svētdien Deniss veiksmīgi cīnījās vienspēļu kvalifikācijā, tad šodien duetā ar krievu Andreju Kuzņecovu pārvarēja pirmo kārtu dubultspēļu sacensībās.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Deniss Pavlovs (ATP 543.) sestdien un svētdien sekmīgi cīnījās Marokas pilsētas Kasablankas „Challenger” turnīra vienspēļu kvalifikācijā, tiekot pie trīs uzvarām un garantējot vietu pamatturnīrā. Šodien tika noteikts, ka Denisa pretinieks pamatsacensību 1.kārtā būs austrālietis Džons Milmans, kuram ATP rangā 216.vieta. Māla seguma kortos 21 gadu vecajam sportistam lieli panākumi līdz šim nav bijuši, tāpēc ir cerības, ka arī rīt Deniss varētu pacīnīties par uzvaru.

Pirmo kārtu mūsu tenisists šodien pārvarējis dubultspēlēs, kur piedalās kopā ar krievu Andreju Kuzņecovu. Viņu oponenti bija mājinieki Anass Fatars un Juness Rahidi. Spēli Pavlovs un Kuzņecovs iesāka lieliski (6:1), taču otrajā setā nokļuva neapskaužamā 1:5 pozīcijā. Zaudēt setu Latvijas un Krievijas duets gan negrasījās – tika panākts taibreiks, kurā izcīnīta uzvara ar 7:6(3). Par pirmās kārtas pārvarēšanu katrs no sportistiem ieguva pa 15 reitinga punktiem, kā arī 200 eiro prēmijai.

Ar veiksmīgu startu dubultspēlēs šīs nedēļas "Future" turnīru Zagrebā (Horvātija) uzsācis Kārlis Lejnieks. Kopā ar krievu Denisu Macukeviču viņam izdevās apspēlēt galvenos favorītus , mājiniekus Nikolu Mektiču un Ivanu Zovko – 3:6, 6:3, [10:6]. Rīt Kārlim vienspēļu pirmās kārtas mačs, kurā pretī arī horvāts Ante Pavičs (ATP 474.).

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home