Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Štrombaham vienas vietas kāpums ATP rangā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Štrombaham vienas vietas kāpums ATP rangā
Roberts Štrombahs. Foto: Raimonds Volonts/LTS

LETA. Latvijas vīriešu tenisa pirmais numurs Roberts Štrombahs jaunajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā ir pakāpies par vienu vietu un ieņem 384.pozīciju.

Tikmēr Ernests Gulbis jaunajā rangā zaudējis desmit vietas un tagad atrodas 900.pozīcijā, kamēr Kārlis Ozoliņš piedzīvojis astoņu vietu kritumu un ieņem dalītu 1451.pozīciju.

Ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas. Pirmais ir serbs Novaks Džokovičs, kurš apsteidz spāni Karlosu Alkarasu. Trešais joprojām ir neitrālais sportists Daņiils Medvedevs, ceturtais - dānis Holgers Rūne, piektais - grieķis Stefanoss Cicipass, bet sestais - neitrālais sportists Andrejs Rubļovs. Septīto vietu ieņem Janiks Siners no Itālijas, astotais ir Teilors Frics no ASV, devītais - norvēģis Kaspers Rūds, bet labāko desmitnieku noslēdz Aleksandrs Zverevs no Vācijas.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis jaunajā rangā zaudējis četras vietas un atrodas 149.pozīcijā, bet Štrombahs atkāpies par astoņām vietām un ieņem 414.pozīciju. Tikmēr Ozoliņam vienas vietas kāpums uz dalītu 1509.pozīciju. Roberts Jančevskis zaudējis 12 vietas, bet Mārtiņš Rocēns pakāpies par 45 vietām, abiem ieņemot dalītu 2268.pozīciju.

Izmantotie resursi:
LETA