Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis ASV nepārvar "Challenger" dubultspēļu sacensību otro kārtu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Lībietis ASV nepārvar "Challenger" dubultspēļu sacensību otro kārtu
Miķelis Lībietis. Foto: Latvijas Tenisa savienība

LETA. Latvijas tenisists Miķelis Lībietis ceturtdien pārī ar Japānas tenisistu Benu Maklaklenu cieta zaudējumu Stenfordas ATP "Challenger 125" dubultspēļu sacensību otrajā kārtā.

Lībietis un Maklaklens ar 4:6, 7:6 (7), 7:10 zaudēja meksikānim Hansam Hačam Verdugo un Jaunzēlandes tenisistam Artjomam Sitakam.

Jau ziņots, ka Latvijas/Japānas duets pirmajā kārtā ar 6:3, 6:4 pārspēja turnīrā ar otro numuru izsētos Andrē Jēransonu no Zviedrijas un Migelu Anhelu Reijesu-Varelu no Meksikas.

Ceturtdaļfināla sasniegšana Lībietim deva 25 ATP dubultspēļu ranga punktus.

Latvijas tenisista partneris Maklaklens karjeras laikā izcīnījis septiņus ATP dubultspēļu titulus, bet 2018. gadā, kad viņš sasniedza Austrālijas atklātā čempionāta pusfinālu, japānis dubultspēļu rangā pakāpās līdz 18. pozīcijai.

Jūlijā Lībietis izcīnīja divus "Challenger" titulus turnīros ASV un Kanādā, un tagad latvietis šajā līmenī ir uzvarējis četrās sacensībās.