Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovai Melburnas WTA dubultspēļu turnīrs beidzas ar zaudējumu ceturtdaļfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastovai Melburnas WTA dubultspēļu turnīrs beidzas ar zaudējumu ceturtdaļfinālā
Anastasija Sevastova. Foto: AFP/Scanpix

Anastasija Sevastova pārī ar Horvātijas tenisisti Petru Martiču trešdien zaudēja Melburnas WTA 250 turnīra ceturtdaļfinālā, turnīru pabeidzot ar 60 reitinga punktu iegūšanu.

Sevastova un Martiča šonedēļ visos trīs mačos bija favorītes, taču pēc divām uzvarām piedzīvoja sagrāvi trešajā mačā, 58 minūtēs ar 3:6, 2:6 piekāpjoties Lielbritānijas un Argentīnas duetam Frančeska Džounsa/Nadja Podoroska.

Dubultspēļu ranga 172. vietā esošā Sevastova pirms šīs nedēļas turnīra bija zaudējusi septiņos mačos pēc kārtas. Viņai Melburnā bija pirmais ceturtdaļfināls kopš 2018. gada septembra, kad ar krievieti Anastasiju Pavļučenkovu tika līdz Uhaņas WTA 1000 turnīra pusfinālam.

Sevastova karjeras laikā tikai vienreiz sasniegusi WTA dubultspēļu finālu. Tas notika 2017. gadā WTA 250 turnīrā Maljorkā ar serbieti Jeļenu Jankoviču. Fināls pret Martinu Hingisu un Latišu Čanu nenotika, jo Sevastova nevarēja spēlēt kreisās kājas savainojuma dēļ. Sevastova tajā dienā uzvarēja grūtā vienspēļu finālā (6:4, 3:6, 6:3 pret Jūliju Gērgesu).

Sevastova Austrālijas ceļojumu, iespējams, pabeigs Adelaidā, kur nākamajā nedēļā notiks WTA 500 sērijas turnīrs.