Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovai pirmais mačs Luksemburgā pret slovēnieti Hercogu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastovai pirmais mačs Luksemburgā pret slovēnieti Hercogu
Anastasija Sevastova
Foto: www.chinaopen.com.cn

Notikusi Luksemburgas WTA „International” sērijas tenisa vienspēļu turnīra izloze, kas lēmusi, ka liepājniece Anastasija Sevastova (WTA 44.) pirmajā kārtā tiksies ar slovēnieti Polonu Hercogu (WTA 45.). Pērn abu sportistu vienīgajā līdzšinējā mačā ar 6:4 6:3 uzvarējusi slovēniete.

Šī gada pēdējo WTA sērijas turnīru 20 gadus vecā liepājniece Anastasija Sevastova aizvadīs Luksemburgā – „BGL BNP Paribas Luxembourg Open” sacensības ar balvu fondu 220 000 ASV dolāru. Sevastovai ar WTA ranga 44.vietu uzreiz izdevās tikt pamatturnīra dalībnieču vidū, bet ne starp izliktajām tenisistēm (pirmā aiz svītras), tādējādi pirmajā kārtā mūsu sportistei pretiniekos varēja ielozēt jebkuru citu sportisti.

Izlozei labpatika par to izvēlēt 19 gadus veco slovēnieti Polonu Hercogu, kura rangā šobrīd atrodas uzreiz aiz Anastasijas – 45. vieta (karjeras rekords 43.pozīcija). Hercogas labākie panākumi bijuši māla seguma kortos, bet hard seguma kortos arī nav paši peļamākie – šogad savā dzimtenē, Portorožas WTA turnīrā tikts līdz pusfinālam.

Sevastovas un Hercogas ceļi tenisa kortos līdz šim krustojušies reizi – pērn Itālijas pilsētas Kuneo ITF sērijas turnīra ceturtdaļfinālā ar 6:4, 6:3 uzvarēja slovēniete. Toreiz cīņa notika māla seguma kortos – jācer, ka šoreiz izdosies revanšēties. Pamatturnīra izspēle Luksemburgā sāksies pirmdien, bet precīzs Sevastovas un Hercogas mača sākuma laiks vēl nav zināms.

Izmantotie resursi:
Sony Ericsson WTA Tour | Women's Tennis...

  +3 [+] [-]

, 2010-10-16 20:40, pirms 14 gadiem
Esu redzējis Hercogas 2 spēles iepriekšējajā turnīrā, jāsaka nekāda vieglā pastaiga nesolās būt!

  +2 [+] [-]

, 2010-10-16 20:46, pirms 14 gadiem
Lai veicas,Nastja!

     [+] [-]

, 2010-10-16 21:09, pirms 14 gadiem
Ne jau bieži gadās tikties ar spēlētāju, kura rangā ir turpat blakus! Nastjai iespēja pierādīt, ka pelnīti ir priekšā! Lai izdodas!