Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Turpinās Juškas un Pavlova uzvaru sērija Krievijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Turpinās Juškas un Pavlova uzvaru sērija Krievijā
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: ITF

Ļoti veiksmīgi Krievijā notiekošajā Maskavas „Future” turnīrā turpina spēlēt Latvijas tenisisti. Gan Andis Juška, gan Deniss Pavlovs sasnieguši vienspēļu turnīra pusfinālu, bet abi kopā tikuši pie dubultspēļu titula. Šosezon viņiem šis ir jau ceturtais kopīgais tituls dubultspēlēs.

Vispirms Andim Juškam(ATP 520.) un Denisam Pavlovam (ATP 689.) šodien bija jāaizvada vienspēļu turnīra ceturtdaļfināli. Ja vakar abi mūsu sportisti bija izslēguši turnīra favorītus (Deniss uzveica krievu Konstantinu Kravčuku (ATP - 186.), bet Andis citu krievu Jevgēņiju Kirilovu (ATP 328.)), tad šodienas pretinieki bija vājāki pēc reitinga.

Andim pretī stājās mājinieks Mihails Vaks (1789.), kuru izdevās uzveikt ar 7:6(3), 6:2. Tikmēr Denisa pretinieks Mihails Fufigins (ATP 507.) no Krievijas atteicās no mača, tādējādi dodot Denisam vietu pusfinālā. Cīņā par finālu Juška rīt tiksies ar baltkrievu Sergeju Betovu (ATP 473.), bet Pavlovs spēkosies ar ukraini Vadimu Aleksejenko (ATP 833.). Vai būs Latvijas sportistu fināls? Līdz šim turnīrā katrs nopelnījis pa astoņiem reitinga punktiem.

Tikmēr dubultspēļu sacensības noslēgušās jau šodien – uzvarētāju godā mūsu duets. Juška un Pavlovs turnīrā bija izlikti ar 2.numuru, bet līdz finālam tika droši, nezaudējot ne seta. Titula spēlē pretiniekos stājās ar pirmo numuru izliktais baltkrievu duets Sergejs Betovs un Andrejs Vasiļevskis. Pirmajā setā Juška un Pavlovs bija pārāki taibreikā, bet otrajā jau ļoti pārliecinoši. Fināla rezultāts 7:6(2), 6:1 un tituls „kabatā”. Kopumā mūsu sportistiem šis ir jau ceturtais dubultspēļu tituls šosezon. Titula vērtība – 27 reitinga punkti.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-03-16 16:36, pirms 12 gadiem
es šitiem čaļiem vairs neticu, jā paspīd šur tur ik pa brīdim, bet neko nopietnu no viņiem neredzēsim... viņi tur tā arī kulsies stipri aiz pirmā simta, sen jau džekiem bija jābūt vismaz 200niekā. Ceru ka kļūdos un lai jau veicas!

  +1 [+] [-]

, 2012-03-16 18:42, pirms 12 gadiem
Malači gan !

  +3 [+] [-]

, 2012-03-16 19:22, pirms 12 gadiem
protams, varat kko d!irst par to, ka viņiem jau 27 gadi un velaizvien pa future dzīvojas utt, bet līdz tādam līmenim arī tomēr ir jaizspēlejas.

  +2 [+] [-]

, 2012-03-16 22:27, pirms 12 gadiem
Reaktiivais rakstīja: protams, varat kko d!irst par to, ka viņiem jau 27 gadi un velaizvien pa future dzīvojas utt, bet līdz tādam līmenim arī tomēr ir jaizspēlejas.
tiesi ta- divi nenoliedzami smuki čaļi , labi spēlē- man kā sievietei vispirmkārt šķiet pievilcīgi, atšķirībā no tiem puņķu ēdājiem , kas te nāk un aptauko klaviatūru ar saviem netrenētajiem cīsiņpirkstiem..