Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Deivisa kausā Arēnā Rīga Latvija ar Gulbi, Jušku, M.Podžu un Lībieti

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Deivisa kausā Arēnā Rīga Latvija ar Gulbi, Jušku, M.Podžu un Lībieti
Miķelis Lībietis
Foto: Jānis Blaus

Latvijas komandu Deivisa kausa izcīņā pret Somiju, kas no 13. līdz 15.septembrim norisināsies Arēna Rīga, šogad pārstāvēs arī cēsnieks Miķelis Lībietis, kurš pēdējā mēneša laikā veiksmīgi startēja četros Future turnīros Baltijā. To sportists atklāja sarunā ar Sportacentrs.com.

Pēc nepilna mēneša Latvijas sporta līdzjutējus priecēs lielais teniss - no 13. līdz 15. septembrim Arēnā Rīga Latvijas tenisa izlase aizvadīs Deivisa kausa izcīņas (Davis Cup by BNP Paribas) cīņu pret Somijas izlasi par iekļūšanu Eiropas Āfrikas zonas 1. grupā.

Mūsu komanda šajā Deivisa kausa sezonā aizvadījusi divas cīņas - vispirms februārī ar 3:0 tika apspēlēta Tunisija, bet aprīlī ar 3:2 Monako. Līdzšinējās uzvaras mūsu izlasei devušas cerību pakāpties grupu augstāk un, lai to paveiktu, ir jāuzvar Somijas komanda. Somi pirmajās divās kārtās apspēlēja Bulgārijas un Īrijas izlases.

Mūsu komandas sastāvs pirmajās divās spēlēs bijis nemainīgs – Ernests Gulbis, Andis Juška, Mārtiņš Podžus un Jānis Podžus, bet cīņās pret Somiju komandai pievienosies Miķelis Lībietis. „Pirmās runas par spēlēšanu Deivisa kausā ar komandas kapteini Kārli Lejnieku man bija jau aprīlī, bet galīgo uzaicinājumu saņēmu pirms pāris nedēļām, kad uzvarēju turnīrā Igaunijā. Tagad uz divām nedēļām došos uz universitāti ASV, bet uz Deivisa kausu lidošu atpakaļ”, sarunā ar portālu Sportacentrs.com šodien atklāja 21 gadu vecais cēsnieks. Atgādinām, ka pēdējo četru nedēļu laikā Lībietis veiksmīgi aizvadīja četrus Future līmeņa turnīrus, nopelnot 31 reitinga punktu un izvirzoties trešajā vietā Latvijas tenisistu rangā. Plašāku videointerviju ar Miķeli Lībieti skaties jau rīt portālā Sportacentrs.com.

Lībietim šī nebūs debija Deivisa kausā – jau 2011.gadā viņš bija komandas sastāvā Grieķijā, aizvadot vienu vienspēli (pēdējā dienā) pret pieredzējušo Konstantinosu Ekonomidi (zaudējums divos setos). Mūsu komandas kapteinis Kārlis Lejnieks portālam Sportacentrs.com atzina, ka Miķelis komandā aizstās Jāni Podžu, bet pārējie trīs spēlētāji būs tie paši, kas pirmajos šī gada dueļos – Gulbis, Juška un M.Podžus. Par Somijas komandas sastāvu pagaidām informācijas nav (komandu kapteiņiem tas oficiāli jāpaziņo 10 dienas pirms mačiem), tomēr visticamāk Latvijā redzēsim arī viņu līderi Jarko Nieminenu, kurš ir stabils ATP ranga pirmā simta spēlētājs.

Latvijas un Somijas komandām šī būs otrā savstarpējā spēkošanās Deivisa kausā - 2007.gadā, tiekoties Tamperē (Somija), mūsu komanda ar Ernestu Gulbi, Andi Jušku, Denisu Pavlovu un Kārli Lejnieku sastāvā uzveica somus ar 3:2.

Biļešu tirdzniecība uz gaidāmajām tenisa sacensībām sāksies 19.augustā visās Biļešu serviss tirdzniecības vietās un arī internetā (www.bilesuserviss.lv ). Biļešu cenas (atkarībā no sēdvietu kategorijas) biļetei uz visām trīs spēļu dienām būs 6, 10 vai 16 lati un 3, 5 un 7 lati par katru spēļu dienu.

  +3 [+] [-]

, 2013-08-15 20:00, pirms 11 gadiem
Gribētu redzēt Miķeli, kā otro numuru, jo pēdējajā laikā Andis ļoti vājš.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-08-15 20:25, pirms 11 gadiem
edzaskadka rakstīja: Gribētu redzēt Miķeli, kā otro numuru, jo pēdējajā laikā Andis ļoti vājš.
Miķelis vājāks.

  +6 [+] [-]

, 2013-08-15 20:54, pirms 11 gadiem
Rodriguez rakstīja: Ādolfs nebūs
Ādolfs tādos sētas mačos nespēlē

  +2 [+] [-]

, 2013-08-15 21:21, pirms 11 gadiem
Galvenais, lai Juška paņem savu pretinieku, tad jau iespējams dubultspēlēs sagrabinās uzzvaru 8) Gulbis Nieminen Jarko jau šogad pietiekami saticis un uzvarējis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-08-15 21:33, pirms 11 gadiem
būs laikam jāaizvelkas uz Arenu pēdējo reizi šogad (uz TOTO man biļetes vēl nav vinnētas)... paskatīties tenisa zvaigznītes...uz hokeju gan nav vērts tērēt desmitnieku uz katru spēli - a te trīsdiennieks!
A Brenguļu alus būs? Jeb Aldarim tur ir monopols uz 100 gadiem?

  +2 [+] [-]

, 2013-08-15 21:38, pirms 11 gadiem
butu labi, ja būtu brengulīts
krauklis1234 rakstīja: Malacis gulbis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-08-16 00:20, pirms 11 gadiem
Larisa Neilande-Š arī gribēja spēlēt, bet... itkā nav formā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-08-16 09:36, pirms 11 gadiem
SKALS rakstīja: Kam vajadzēja rīkot arēnā? Tāpat sanāks ne vairāk par pāris simtiem skatītāju!
Vismaz 5 tūkstoši būs.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-16 11:16, pirms 11 gadiem
erred rakstīja: būs laikam jāaizvelkas uz Arenu pēdējo reizi šogad (uz TOTO man biļetes vēl nav vinnētas)... paskatīties tenisa zvaigznītes...uz hokeju gan nav vērts tērēt desmitnieku uz katru spēli - a te trīsdiennieks!
A Brenguļu alus būs? Jeb Aldarim tur ir monopols uz 100 gadiem?
Kāpēc lai tur būtu Brenguļu alus?To tu vari nopirkt tikai Brenguļos vai Valmierā.Rīgā Latvijas labākais alus diez vai jelkad būs,protams to gan gribētos,taču tad tas diez vai būs tāds kā tagad.

  +2 [+] [-]

, 2013-08-16 11:54, pirms 11 gadiem
JaunsSportaEksperts rakstīja: Kāpēc lai tur būtu Brenguļu alus?To tu vari nopirkt tikai Brenguļos vai Valmierā.Rīgā Latvijas labākais alus diez vai jelkad būs,protams to gan gribētos,taču tad tas diez vai būs tāds kā tagad.
Brenguļu alu Rīgā var nopirkt - vajag tik mācēt atrast. Ir vairākos krogos/bāros un arī lejamā alus bodēs.

     [+] [-]

, 2013-08-16 13:00, pirms 11 gadiem
A Valters nespēlēs?

  +1 [+] [-]

, 2013-08-16 14:56, pirms 11 gadiem
Kaa liecina jaunaakaas zinjas no Lielupes centraalo kortu sekretariaata, tad Latvijas shogad Davis Cup paarstaavees - Valdis Razugljajevs, Maaris Rumjancevs, Maarcis Pinjkjis un Konstantiins Zasjadko!