Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis iekļūst "Challenger" dubultspēļu turnīra pusfinālā

Agris Suveizda

Lībietis iekļūst "Challenger" dubultspēļu turnīra pusfinālā
Miķelis Lībietis. Foto: Latvijas Tenisa savienība

LETA. Latvijas tenisists Miķelis Lībietis ceturtdien iekļuva Keri "Challenger 75" turnīra dubultspēļu sacensību pusfinālā.

Lībietis un austrālietis Edams Voltons ceturtdaļfinālā ar 2-6, 7-5, 10:4 uzvarēja Austrālijas duetu Bleiku Elisu un Kalumu Patergilu. Pusfinālā pretī stāsies Indijas tenisisti Puravs Radža un Ramkumars Ramanatāns.

Par pusfināla sasniegšanu nopelnītie 30 punkti ATP dubultspēļu punkti tiešsaistes rangā ļāvuši Lībietim pacelties uz 152. pozīciju, kas viņam būs jauns karjeras rekords. Pirmajā kārtā Lībietis un Voltons ar 6-4, 6-4 guva panākumu pār amerikāni Hanteru Rīsu un Austrālijas pārstāvi Artjomu Sitaku.

Jūlijā Lībietis izcīnīja divus "Challenger" titulus turnīros ASV un Kanādā, dubultspēļu rangā paceļoties uz rekordaugsto 158. pozīciju. Latvietim tagad ir četri "Challenger" tituli.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-08-11 15:21, pirms gada
Tuvojās pirmajam 100