Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis Šveicē sasniedz "Challenger 75" turnīra dubultspēļu pusfinālu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Lībietis Šveicē sasniedz "Challenger 75" turnīra dubultspēļu pusfinālu
Miķelis Lībietis. Foto: LTS

LETA. atvijas tenisists Miķelis Lībietis ceturtdien Šveicē "Challenger 75" sērijas turnīra dubultspēļu sacensībās iekļuva pusfinālā.

Lībetis kopā ar šveicieti Luku Margaroli ceturtdaļfinālā ar 7-6 (7:2), 7-5 pārspēja Monako un Austrijas pāri Romēns Arneodo/Sems Vaisborns, kas turnīrā bija izsēts ar otro numuru.

Pusfināla sasniegšana dod 30 ATP dubultspēļu ranga punktus.

Turnīra pirmajā kārtā jeb astotdaļfinālā Latvijas un Šveices duets ar 6-7 (3:7), 7-6 (9:7), 10:7 guva panākumu pār Lielbritānijas un Nīderlandes duetu Liams Broudijs/Jelle Sels.

Pērn Lībietis pēc piecu gadu pauzes, kas bija saistīta ar smagiem savainojumiem, atgriezās profesionālajā tenisā un uzvarēja četrās Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) dubultspēļu M-25 sacensībās pēc kārtas. "Challenger" līmenī nevienā no sacensībām viņam neizdevās tikt tālāk par otro maču.

Izmantotie resursi:
LETA