Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane uzvar vienā no 13 geimiem ITF W40 turnīra spēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Vismane uzvar vienā no 13 geimiem ITF W40 turnīra spēlē
Daniela Vismane. Foto: Liepājas Tenisa sporta skola

Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Lisabonas W40 punktu sacensību otrajā kārtā latviete Daniela Vismane (WTA 358.) ar 1:6, 0:6 kapitulēja kvalifikāciju pārvarējušās čehietes Anetas Kučmovas (WTA 456.) priekšā.

Vismane, kura savu līdz šim augstāko vietu (228.) pasaules rangā sasniedza pagājušā gada maijā, Lisabonas sacensību pirmajā kārtā aizvadīja vien trīs geimus, kad viņas pretiniece turciete Ipeka Oza (WTA 210.) savainojuma dēļ spēli neturpināja.

23 gadus vecā latviete par Lisabonā sasniegto otro kārtu nopelnīja septiņus WTA ranga punktus.

Vismane dubultspēļu turnīrā Lisabonā nepiedalīsies.

Izmantotie avoti:
https://www.itftennis.com/en/tourna...

     [+] [-]

, 2023-10-05 19:31, pirms 9 mēnešiem
Vismane ir laba dubultspēļu speciāliste. Lai gan kādreiz nāk par labu treniņu uztaisīt arī vienspēlēs!

     [+] [-]

, 2023-10-06 09:02, pirms 9 mēnešiem
ITF Pro tūres tiesneši ir akli un ļoti nemākulīgi un nekompetenti. Šajā mačā šis tiesnesis to pierādīja. Kļūda pēc kļūdas no šī tiesneša līniju nosaukšanā un punktu došanā. Šis tiesnesis tik tiešām bija akls, nemākulīgs un nekompetents. Pilnīgi garām viņa lēmumi. Tur kur viņš Vismanei nosauca to par nepiespiesto kļūdu un zaudētu punktu tur šitais tizlenis un idiots ne tiesnesis Kučmovai to nosauca par tīri uzvarētu izspēli un gūtu punktu.