Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Nikulesku uzvar šogad divus titulus izcīnījušo Japānas komandu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Nikulesku uzvar šogad divus titulus izcīnījušo Japānas komandu
Aļona Ostapenko. Foto: AFP/Scanpix

Aļona Ostapenko kopā ar Rumānijas tenisisti Moniku Nikulesku Dohas WTA 500 turnīra pirmā posma cīņā ar 6:4, 6:2 apspēlēja ar trešo numuru izsēto Japānas komandu Šuko Aojama/Ena Šibahara.

Aojama un Šibahara ir vienīgais duets, kas šogad ieguvis vairāk par vienu titulu. Japānietes janvārī uzvarēja Abū Dabī WTA 500 turnīrā un februārī palika nepārspētas tādas pašas kategorijas turnīrā Melburnā ("Yarra Valley Classic"). Viņas arī tika līdz "Australian Open" ceturtdaļfinālam, kur piekāpās vēlāk par čempioni kļuvušajām Elīzei Mertensai un Arinai Sabaļenkai.

Ostapenko ir Dohas turnīra 2018. gada čempione, toreiz triumfējot kopā ar Kanādas tenisisti Gabrielu Dabrovski. Viņas arī pērn tika līdz finālam, taču toreiz titulu iegūt neizdevās. Pirms gada iegūtos 585 punktus vajadzēs aizstāvēt tikai nākamajā gadā. Ceturtdaļfinālā būs jātiekas ar Vācijas un Krievijas komandu Laura Zīgemunda/Jeļena Vesņina.

Vienlaicīgi ar Ostapenko dubultspēli notika vienspēļu turnīra 1. kārtas mačs, kurā tika noskaidrota viņas nākamā pretiniece. Par viņu kļuva amerikāniete Džesika Pegula (WTA 44.), kura ar 6:3, 6:1 sagrāva ķīnieti Cjanu Vanu (WTA 35.). Pegula pirms tam guva trīs uzvaras kvalifikācijā.

     [+] [-]

, 2021-03-02 15:45, pirms 3 gadiem
Nikulesku interesanti spēlē. Tāds forehands nav nevienai citai. Un diez vai bijis/būs.

Ar Pegulu redzēsim patiesības mirkli Aļonas izpildījumā. Ja vinnēs - visu cieņu!

     [+] [-]

, 2021-03-02 18:52, pirms 3 gadiem
Ciko riita OSTAPENKO vienspeele?

     [+] [-]

, 2021-03-02 19:28, pirms 3 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Nikulesku interesanti spēlē. Tāds forehands nav nevienai citai. Un diez vai bijis/būs.

Ar Pegulu redzēsim patiesības mirkli Aļonas izpildījumā. Ja vinnēs - visu cieņu!
Nu ja, Džesikai nav jākapājas par katru wta centu. No otras puses, jāpierāda vecajam, ka pati spēj savu bizīti uzturēt.