Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Monfīsam ceļgala savainojums liedz spēlēt "French Open"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Monfīsam ceļgala savainojums liedz spēlēt "French Open"
Gaela Monfīsa Parīzē ļoti pietrūks!
Foto: Reuters/Scanpix

"French Open" tenisa turnīrs ceturtdienas pievakarē zaudēja vēl vienu zvaigzni. Par nepiedalīšanos savā mājas "Grand Slam" turnīrā paziņojis atraktīvais francūzis Gaels Monfīss, kuram spēlēt liegs ceļgala savainojums.

Monfīss pagājušajā gadā sasniedza ceturtdaļfinālu, tajā atzīstot Rodžera Federera pārākumu. Šveicietim cīņā par iekļūšanu pusfinālā Monfīss zaudēja arī 2009. gadā, bet 2008. gadā uz Parīzes māla sasniedza savu labāko rezultātu "Grand Slam" turnīros, iekļūstot pusfinālā. Arī toreiz priekšā gadījās Federers.

Ranga 13. vietā esošais Monfīss šoreiz Parīzes publiku ar savu aizraujošo spēles stilu priecēt nevarēs ceļgala savainojuma dēļ. Šogad 25 gadus vecajam tenisistam tas ir jau otrais ceļgala savainojums, ir bijušas arī problēmas ar vēderu. Monfīss spēlēt nevarēs aptuveni trīs nedēļas.

Monfīss vakar Nicas turnīra 2. kārtā cieta negaidītu zaudējumu amerikānim Braienam Beikeram. Monfīsa vietu pamatturnīrā ieņems kāds no kvalifikācijas neveiksminiekiem. "French Open" pamatsacensību izspēle sāksies svētdien.

Iepriekš par nespēlēšanu Parīzē paziņoja ASV un Japānas labākie tenisisti – Mārdijs Fišs un Kei Nišikori, kuriem piebiedrojās arī Robins Soderlings, Pablo Kuevass un Pere Riba.

Izmantotie resursi:
Roland Garros - Internationaux de France 2012 -...

  +2 [+] [-]

, 2012-05-24 20:16, pirms 12 gadiem
žel

     [+] [-]

, 2012-05-26 03:53, pirms 12 gadiem
pie kaajas...