Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Nākamā pretiniece par Ostapenko: "Spēlējot kopā, pārsteidza viņas raksturs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nākamā pretiniece par Ostapenko: "Spēlējot kopā, pārsteidza viņas raksturs"
Timeja Bačinskī
Foto: Sputnik/Scanpix

"Grand Slam" pusfinālu pirmoreiz karjerā sasniegusi Aļona Ostapenko, kura rīt pēcpusdienā tiksies ar Timeju Bačinskī, kura "French Open" pusfinālu sasniedza arī 2015. gadā. Abas tenisistes ir labas draudzenes, un šveiciete pauda, ka Ostapenko ir drosmīga un kortā darbojas bez bažām kļūdīties.

Ranga 31. rakete Timeja Bačinskī, kura ceturtdaļfinālā ar 6:4 un 6:4 pieveica Francijas spēcīgāko tenisisti Kristinu Mladenoviču, norādīja, ka joprojām "Grand Slam" turnīros cīnās ar satraukumu: "Pirms ceturtdaļfināla aizgāju gulēt 11 vakarā, bet četros naktī piecēlos. Stundu nevarēju aizmigt, tad iemigu, tomēr piecēlos pirms modinātāja. Sirds sitās. Bija arī murgs, ka jādodas uz citu turnīru, bet skapī aizmirsu savas mantas. Sapņus un murgus atceros ļoti labi, tāpēc izstāstīšu, pat ja jūs tas neinteresē. Man bija jāpaņem trīs dvieļi, kurus uzdāvināt brāļiem un māsām, bet aizmirsu tos viesnīcā. Bija liela drāma, nedrīkstēju kāpt lidmašīnā, pirms neesmu uzdāvinājusi dvieļus. Piecēlos nosvīdusi. Ja es nespēlētu "Grand Slam" ceturtdaļfinālā, diezin vai cīnītos ar šādiem murgiem."

Gan Bačinskī, gan Aļona Ostapenko pusfināla dienā svinēs dzimšanas dienu – Latvijas tenisistei apritēs 20 gadi, kamēr Šveices tenisistei tā būs 28. dzimšanas diena. "Jā, zinu, ka mums dzimšanas diena ir vienā dienā, jo pagājušajā gadā kopā spēlējām dubultspēlēs. Patiesībā mums sanāca diezgan labi. Pat apsvērām domu, ka arī turpinājumā jāspēlē kopā. Redzēju viņu trenažieru zālē pēc mača. Apskāvāmies un apsveicām viena otru, jo viņa ir forša meitene," par nākamo pretinieci teica Bačinskī. "Pret mani viņa vienmēr izturējusies jauki. Arī esam kopā trenējušās. Priecājos, ka viņa ir iekļuvusi pusfinālā. Taču viņai ir paveicies – viņa ir daudz jaunāka. Vai varbūt paveicies ir man, jo esmu pieredzējušāka."

"Viņa ir drosmīga. Viņa ir smieklīga. Viņa ir jauna," Latvijas tenisisti raksturoja nākamā sāncense. "Kad kopā spēlējām dubultspēles, mani pārsteidza viņas raksturs. Viņa drosmīga, bet es vairs neesmu. Esmu astoņus gadus vecāka, lai gan "French Open" esmu ieradusies cīnīties. Viņai ir lieliska laika izjūta – viņa labi trāpa pa bumbiņu. Un viņa spēlē bez bažām. Pērn sekoju viņas spēlei Dohā pret Karlu Suaresu-Navaro. Domāju par to, vai viņa nervozē, vai jūt spiedienu. Iespējams, spiediens viņai tieši palīdz. Viņa ir ļoti vispusīgs spēlētājs. Labi kopā aizvadām dubultspēles, bet apzinos, ka pusfināls nebūs nekāda pastaiga rožu laukā."

Uz jautājumu, vai dzimšanas diena palīdzēs Bačinskī aizvadīt labāku maču un vai veiksme nāks palīgā, Šveices tenisiste atcerējās ne pārāk patīkamu atgadījumu: "Pirms ilgāka laika aizvadīju maču dzimšanas dienā, un toreiz divas reizes sarāvu muskuli. Gribi, lai turpinu? Toreiz atrados iedzinējos ar 2:5. Citu atmiņu dzimšanas dienas sakarā man nav. Varbūt radīsies jaunas. Man paliks 28, Aļonai – 20 gadi. Domāju, ka viņai skaitlis būs nozīmīgāks."

Izmantotie resursi:
Roland-Garros - The 2017 French Open - Official...

  +2 [+] [-]

, 2017-06-07 17:16, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka Bačinskī jau meklē attaisnojumus savam zaudējumam

  +2 [+] [-]

, 2017-06-07 17:24, pirms 7 gadiem
Par finālu

  +3 [+] [-]

, 2017-06-07 17:43, pirms 7 gadiem
Par finālu x2

  +1 [+] [-]

, 2017-06-07 18:35, pirms 7 gadiem
Par finālu x3

  +1 [+] [-]

, 2017-06-07 18:49, pirms 7 gadiem
ahaha, tāds zamutnijs sapnis šai- iecepīja dd

  +2 [+] [-]

, 2017-06-07 18:52, pirms 7 gadiem
Oho, abām dzimene vienā dienā! nereāli )))

  +2 [+] [-]

, 2017-06-07 19:05, pirms 7 gadiem
Kad jau tiek TIK tālu, tad viss ir iespējams. Gan fināls, gan tituls. Lai patiešām izdodas!

     [+] [-]

, 2017-06-08 04:33, pirms 7 gadiem
Zinot, ko tas Cilvēks ir uzvarējis, pa ceļam uz pusfinālu, nav nekas neiespējams! Cilvēks var