Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2959, Did:0, useCase: 3

Gulbis izstājas no Vičenzas "Challenger" pirms pamatturnīra cīņas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gulbis izstājas no Vičenzas "Challenger" pirms pamatturnīra cīņas
Ernests Gulbis. Foto: Oeiras Open

Šodien paredzētajā Itālijas pilsētā Vinčenzā notiekošā ATP "Challenger" sērijas turnīra pirmās kārtas spēlē laukumā neizgāja Ernests Gulbis (ATP 384.), kuram bija paredzēta cīņa pret ar pirmo numuru izlikto itāli Džanluku Mageru (ATP 119.).

Nedēļas nogalē divas kvalifikācijas kārtas pārvarējušais 33 gadus vecais Latvijas tenisists, visticamāk, savainojuma dēļ izstājās jau pirms cīņas sākuma. Viņa pretinieks Magers tā vietā spēlēja pret kvalifikācijas laimīgo zaudētāju krievu Janu Bondarevskiju, pieveicot viņu divos setos.

Ernests Gulbis "Challenger" līmeņa sacensību pamatturnīru sasniedza pirmoreiz kopš februāra, kad to paveica Francijā. Pēc tam viņš bija trīsreiz sasniedzis kvalifikācijas otro kārtu, taču iepriekšējās divās reizēs neizdevās to pārvarēt.

Izmantotie avoti:
https://www.atptour.com/en/atp-chal...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2022-05-24 20:46, pirms 2 gadiem
Ernest, moš tomēr pietiek?! Var taču arī ar cieņu aiziet. It īpaši, ja bija lieli sasniegumi un Tu biji LV visu laiku labākais LV veču tenisists. Ir taču dzīvē arī citas lietas, ko darīt.

  -4 [+] [-]

, 2022-05-24 22:17, pirms 2 gadiem
berimors rakstīja: Ernest, moš tomēr pietiek?! Var taču arī ar cieņu aiziet. It īpaši, ja bija lieli sasniegumi un Tu biji LV visu laiku labākais LV veču tenisists. Ir taču dzīvē arī citas lietas, ko darīt.būtu interesanti zināt viņa šobrīdējo motivāciju spēlēt. Tur ir jābūt kādam personiskam iemeslam.

  +1 [+] [-]

, 2022-05-24 23:01, pirms 2 gadiem
Cilvēks vakardienas uzvarētajā spēlē savainoja muguras daļu, tāpēc nevarēja iziet kortā. Lai gan bija uz uzvaru viļņa! Ceru, ka mūs vēl priecēs!!!

     [+] [-]

, 2022-05-25 07:52, pirms 2 gadiem
berimors rakstīja: Ernest, moš tomēr pietiek?! Var taču arī ar cieņu aiziet. It īpaši, ja bija lieli sasniegumi un Tu biji LV visu laiku labākais LV veču tenisists. Ir taču dzīvē arī citas lietas, ko darīt.Vai tev nav citas lietas ko darīt ka tikai rakstīt šos gudros padomus,viņš pats zina ko viņam darīt?

     [+] [-]

, 2022-05-25 22:58, pirms 2 gadiem
te nu bija, beidzot iekļuva ch pamatturnīrā... un še Tev. Kāpēc neviens neziņo, kas par savainojumu?

     [+] [-]

, 2022-05-29 21:47, pirms 2 gadiem
Ko var pļurkstēt visu laiku, ka Gulbim jābeidz karjeru. Lai taču spēlē un cīnās. Kādu tur aiziešanu ar cieņu? Viņš joprojām spēlē augstā līmenī un ir labākais latviešu tenisists starp vīriešiem. Varbūt pat vēl kādā turnīrā izšaus un uztaisīs pārsteigumu.

Par aiziešanu ar cieņu vajadzētu domāt tev - Berimors, pirms rakstīsi kārtējo debilo komentāru.