Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis otrajā kārtā izkrīt no Šampeinas "Challenger" dubultspēlēm

Emils Ozerinskis

Lībietis otrajā kārtā izkrīt no Šampeinas "Challenger" dubultspēlēm
Miķelis Lībietis. Foto: Latvijas Tenisa Savienība

LETA. Latvijas tenisists Miķelis Lībietis ceturtdien piedzīvoja zaudējumu ASV notiekošā Šampeinas "Challenger" turnīra dubultspēļu sacensību otrajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā.

Miķelis Lībietis, spēlējot kopā ar šveicieti Luku Margaroli, ar 4-6, 4-6 zaudēja turnīrā ar pirmo numuru izliktajiem Robertam Galovejam no ASV un Ansam Verdugo no Meksikas.

Otrās kārtas jeb ceturtdaļfināla sasniegšana Lībietim deva 16 ATP dubultspēļu ranga punktus.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Latvijas un Šveices duets ar 6-4, 6-1 pārspēja igauni Johannesu Sēmanu un amerikāni Velliju Teinu.

Lībietis šovasar pēc apmēram piecu gadu pauzes atgriezās profesionālajā tenisā un uzvarēja četrās Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) dubultspēļu M-25 sacensībās pēc kārtas. Pagājušajā nedēļā viņš atgriezās arī ATP "Challenger" tūrē, kur turnīrā Noksvilā zaudēja pirmajos vienspēļu un dubultspēļu mačos.

Jau ziņots, ka Šampeinas "Challenger" turnīra pirmo kārtu nepārvarēja cits Latvijas tenisists Kārlis Ozoliņš. Lībietis vienspēlēs nepiedalās.

Šis "Challenger" turnīrs norisinās netālu no Ozoliņa pārstāvētās augstskolas, Ilinoisas Universitātes. Sacensības tiek aizvadītas iekštelpās uz cietā seguma kortiem.

Izmantotie resursi:
LETA