Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Izraēlas treneris: "Latvija nav savā pīķī, šoreiz mums ir laba iespēja gūt panākumus"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Izraēlas treneris: "Latvija nav savā pīķī, šoreiz mums ir laba iespēja gūt panākumus"
Ernests Gulbis priekšplānā. Foto: Latvijas Tenisa savienība

Izraēlas vīriešu tenisa izlases treneri ar optimismu raugās uz Rīgā ieplānoto Daivisa kausa maču pret Latvijas valstsvienību.

Kā jau ziņots, 4.-5. februārī Devisa kausā Latvijas vīriešu tenisa izlase "Arēnā Rīga" spēkosies ar izraēliešiem. Mūsu tenisa ilggadējais līderis Ernests Gulbis pēdējoreiz spēlēs valsts izlases rindās.

Joavs Bens-Zvi, viens no diviem Izraēlas izlases treneriem: "Latvija nav savā pīķī. Mums ir laba iespēja gūt panākumus šajā mačā. Esam jau pierādījuši, ka zem sava karoga mēs protam izcelties, turklāt mūsu spēlētāji ierodas labā sportiskajā formā. Mēs visi esam gatavi šim mačam un ticam savām iespējām."

"Uz šo maču ierodamies ar lielu apņēmību, jo saprotam tā svarīgumu. Liela daļa no mūsu komandas pagājušajā nedēļā piedalījās "Future" sacensībās, kas risinājās hallē. Tagad pavadām laiku kopā un gatavojamies mačam. Mums ir grūts uzdevums sasniegt labāko sportisko formu, bet esam apņēmības pilni darīt visu iespējamo," atzīst Joavs Šabs, viens no diviem Izraēlas izlases treneriem. "Abu komandu spēku samēri ir diezgan līdzvērtīgi, nav izteikta favorīta. Gaidāms, ka uz Gulbja atvadu spēli latvieši ieradīsies ar entuziasmu. Viņu otrais numurs arī ir ļoti talantīgs. Sekojam pretiniekiem, bet vispirms koncentrējamies uz savu spēli. Spēlētāji ir pārliecināti par saviem spēkiem un zina par Deivisa kausa īpašo lietu kārtību."

Izraēlas Tenisa asociācija informē, ka mačs notiks Latvijas galvaspilsētas arēnā ar vairāk nekā 10 tūkstošiem skatītāju vietu, no kurām puse varētu būt aizpildīta. Minētā asociācija mača mājinieku rindās izceļ līderi. "Lai gan viņa pīķis jau ir tālu aiz muguras [šobrīd pasaules rangā Ernests atrodas 289. vietā], 34 gadus vecā Gulbja talants ir neapstrīdams. Ļoti iespaidīgajā karjerā viņa stiprās puses bija serve un lieliskā spēle pie tīkla, tāpat kā iespaidīgais sitienu spēks no gala līnijas. Tomēr virkne traumu un sliktu lēmumu viņam neļāva pilnībā izmantot savu potenciālu."

Izraēlas izlases sastāvs Rīgā

ATPSpēlētājsGadiPers. rekords rangā
359.Idans Lešems25#249
367.Daniels Cukermans27#357
476.Jišai Oliels23#305
661.Sahars Simons21#627
720.Orels Kimhi19#714

Izmantotie resursi:
ita.co.il