Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Alkarass 20. dzimšanas dienā saņem kūku un sev uzdāvina piekto finālu šogad

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Alkarass 20. dzimšanas dienā saņem kūku un sev uzdāvina piekto finālu šogad
Karloss Alkarass 20. dzimšanas dienā. Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Scanpix

Pasaules ranga vicelīderis spānis Karloss Alkarass šodien Madridē ar 6:4, 6:3 pārspēja horvātu tenisistu Bornu Čoriču (ATP 20.), otro reizi šosezon sasniedzot "Masters" 1000 punktu turnīra finālu, kā arī nopelnot iespēju piedalīties finālspēlē piektajā no sešām šosezon aizvadītajām sacensībām.

Šodienas gaviļnieks Alkarass un Čoričs aizvadīja pirmo savstarpējo spēli. 20 gadu slieksni sasniegušais Alkarass lūkoja izcīnīt desmito panākumu pēc kārtas, kā arī turpināt pērn izcīnītā Madrides titula aizstāvību.

Spēles pirmajā setā Alkarass ar trešo piegājienu izmantoja breikbumbu, piektajā geimā laužot pretinieka servi. Savukārt otrajā setā spāņu talants bija pārāks trijos horvāta serves geimos, kā arī pats pa starpu zaudēja vienā savas serves geimā.

Alkarasam nedēļas nogalē būs iespēja izcīnīt savu ceturto "Masters" līmeņa trofeju, kā arī desmito reizi triumfēt ATP līmeņa turnīrā.

Spānis finālā eksaminēs "Masters" sacensību pusfināla debitantu Aslana Karaceva (ATP 121.) un Jana-Lenarda Štrufa (ATP 65.) spēles uzvarētāju. Šīs pusfināla cīņas sākums šovakar paredzēts neilgi pēc pulksten 21 (pēc Latvijas laika).

Madrides ATP "Masters" sacensību pusfināls

SpēleRezultāts
Karloss Alkarass [1.] – Borna Čoričs [17.]6:4; 6:3
Aslans Karacevs [Q] – Jans-Lenards Štrufs [LL]

Madrides ATP "Masters" sacensību izloze:
https://www.atptour.com/en/scores/c...