Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja Katalonijā sāk ar 6:4, bet turpinājumā piedzīvo sagrāvi

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Semeņistaja Katalonijā sāk ar 6:4, bet turpinājumā piedzīvo sagrāvi
Darja Semeņistaja. Foto: Michał Chwieduk / sliga.org

Katalonijas pašvaldībā Frankesesā del Vaļesā sācies ITF tūres W100 turnīrs uz cietā seguma. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien pirmajā kārtā zaudēja polietei Magdalena Frehai - 6:4, 2:6, 0:6.

# Pirmajā kārtā spēkojās Baltijas otrais numurs Darja Semeņistaja (WTA 131.) un Polijas trešā labākā tenisiste Magdalena Freha (#79), kura savulaik bija pasaules 66. rakete.

Šodienas ceturtajā geimā Freha grēkoja ar neprecīziem sitieniem, tādējādi Semeņistaja salīdzinoši viegli ieguva breika pārsvaru - 3:1. Semeņistaja izglabās no 15-40, atspēlēja vēl divas breikbumbas un galu galā aizcīnījās līdz 4:1. Poliete atbildēja ar trijiem panākumiem (4:4), Semeņistaja pārliecinoši aizservēja līdz 5:4, bet pirmā seta pēdējā geimā Freha sāka ar dubultkļūdu un vēl trīs reizes sita neprecīzi. Latvijas tenisiste tādējādi uzvarēja ar 6:4. Pirmās serves izdošanās procenti - 74 pret 46. Breikbumbas - 2/2 pret 1/8.

→ → Nākamajā setā Semeņistaja divas reizes nenoturēja servi (0:3) un piedzīvoja zaudējumu - 2:6.

→ → → Izšķirošajā setā Latvijas pārstāve trīs reizes nenoturēja servi (0:5) un kapitulēja ar 0:6.

Šajā mačā Semeņistaja piekāpās eisos (1 pret 6), punktos pēc pirmās serves (57% pret 74), punktos pie otrās serves (34% pret 48) un breikbumbās (2/2 pret 6/18).

Februārī mūsu tenisiste pārspēja (6:4, 6:3) argentīnieti Nadju Podorsku, kura tobrīd bija #114 - augstākā ranga oponente, kuru Semeņistajai izdevies uzvarēt.

Kā jau ziņots, 16. oktobrī Latvijas tenisa vicelīdere sasniedza rekordaugsto 129. pozīciju pasaules rangā.

Sezonas pēdējos mēnešos mērķis varēja būt pietuvoties "top 100", lai pretendētu uz 2023. gada "Australian Open" pamatturnīru bez kvalifikācijas mačiem, tomēr Semeņistaja neizvirzīja šādu mērķi.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

  +1 [+] [-]

, 2023-10-25 17:00, pirms 8 mēnešiem
Diemzel vel tomer nav izaugusi lidz pirmajam simtniekam

  -1 [+] [-]

, 2023-10-25 17:07, pirms 8 mēnešiem
Tiesnešu debīlisms un tizlošanās maksāja Semeņistajai šo maču. Tiesneši otrajā un trešajā setā vairākkārt, kad bumbiņa pēc Semeņistajas punktu noslēdzošajiem sitieniem piezemējās uz gala līnijas "No Man's Land" korta robežās, uz "No Man's Land" korta, uz kādas no servju līnijas vai uz kādas no servju kortiem nosauca tos par autiem bet Frekai to pašu nosauca par iekšā un punktus ieskaitīja Frekai. Šito idiotisko mauku un kuces ne tiesnešu acīs otrajā un trešajā setā tas bija iekšā arī tad ja Frekas bumbiņa piezemējās dubultspēļu kortā, bet Semeņistajai šitie izdzimteņi un debīlie troļļu puņķi, sūdi un čuras ne tiesneši to ieskaitīja par autiem un punktus vienmēr šitie kuces dēli un debīlie krāpnieki un tiranozaura puņķi, kakas un čuras ne tiesneši ieskatīja Frekai. Otrajā un trešajā setā pēkšņi visi Frekas sitieni šito idiotisko stulbeņu un stulbo idiotu ne tiesnešu acīs pēkšņi bija iekšā un visi Semeņistajas sitieni šito ubagu un idiotisko pūķu sūdu ne tiesnešu acīs bija auti un visi punkti bija Frekai. Es ļoti ceru ka šitos tizleņus un debīlos maukas un kuces dēlus ne tiesnešus no darba atlaidīs par šitādu blēdīšanos, mača rezultāta manipulēšanu un par mača tiesāšanu par labu Frekai.

  -1 [+] [-]

, 2023-10-25 17:17, pirms 8 mēnešiem
Regbists rakstīja: Diemzel vel tomer nav izaugusi lidz pirmajam simtniekam
Semeņistaja būtu šo maču uzvarējusi, ja nebūtu tik daudz kļūdu līniju nosaukšanā un punktu došānā no tiesnešu puses otrajā un trešajā setā.

  +3 [+] [-]

, 2023-10-25 17:27, pirms 8 mēnešiem
Einars964 rakstīja: Tiesnešu debīlisms un tizlošanās maksāja Semeņistajai šo maču. Tiesneši otrajā un trešajā setā vairākkārt, kad bumbiņa pēc Semeņistajas punktu noslēdzošajiem sitieniem piezemējās uz gala līnijas "No Man's Land" korta robežās, uz "No Man's Land" korta, uz kādas no servju līnijas vai uz kādas no servju kortiem nosauca tos par autiem bet Frekai to pašu nosauca par iekšā un punktus ieskaitīja Frekai. Šito idiotisko mauku un kuces ne tiesnešu acīs otrajā un trešajā setā tas bija iekšā arī tad ja Frekas bumbiņa piezemējās dubultspēļu kortā, bet Semeņistajai šitie izdzimteņi un debīlie troļļu puņķi, sūdi un čuras ne tiesneši to ieskaitīja par autiem un punktus vienmēr šitie kuces dēli un debīlie krāpnieki un tiranozaura puņķi, kakas un čuras ne tiesneši ieskatīja Frekai. Otrajā un trešajā setā pēkšņi visi Frekas sitieni šito idiotisko stulbeņu un stulbo idiotu ne tiesnešu acīs pēkšņi bija iekšā un visi Semeņistajas sitieni šito ubagu un idiotisko pūķu sūdu ne tiesnešu acīs bija auti un visi punkti bija Frekai. Es ļoti ceru ka šitos tizleņus un debīlos maukas un kuces dēlus ne tiesnešus no darba atlaidīs par šitādu blēdīšanos, mača rezultāta manipulēšanu un par mača tiesāšanu par labu Frekai.
Ar Jums kaut kas nav kārtībā.

     [+] [-]

, 2023-10-25 17:28, pirms 8 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Ar Jums kaut kas nav kārtībā.
Tajos gadījumos tiesnešiem ir pienākums ieskaitīt punktus tai tenisistei kuras bumbiņa tur piezemējās un nekā citādi. Tu esi tāds pats muļķis kā šī mača tiesneši.

     [+] [-]

, 2023-10-25 18:24, pirms 8 mēnešiem
Regbists rakstīja: Diemzel vel tomer nav izaugusi lidz pirmajam simtniekam
Nākamgad būs

     [+] [-]

, 2023-10-27 14:05, pirms 8 mēnešiem
Regbists rakstīja: Diemzel vel tomer nav izaugusi lidz pirmajam simtniekam
Lai aug, kamēr 964einārs bikses raisa

     [+] [-]

, 2023-10-28 12:44, pirms 8 mēnešiem
Rūjienas Niknais rakstīja: Lai aug, kamēr 964einārs bikses raisa
Tu izskatās, ka esi tikpat stulbs, kā šī Semeņistajas vienspēļu mača tiesneši. Tajos gadījumos, kad tenisistes raidītais punktu noslēdzošais sitiens piezemējes iekšā vienspēļu kortā tiesnešiem ir pienākums tos ieskaitīt par iekšā un tam tenistam kurš to sitienu ir veicis ieskaitīt punktu. Tas ka Tu to nespēj saprast pierāda tikai to, ka Tu esi stulbenis un ka Tu no tenisa neko nesaproti. Tā mača tiesneši nepildīja savus pienākumus un otrajā un trešajā setā sāka maģiski un pēkšņi no zila gaisa saskatīt Semeņistajas sitienos autus un Frekas sitienos inus. Stulbeņi bija tā mača tiesneši.