Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja debitē "WTA 250" pamatturnīrā un piedzīvo sagrāvi

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Semeņistaja debitē "WTA 250" pamatturnīrā un piedzīvo sagrāvi
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix

Tunisijas pilsētā Monastīrā sācies "WTA 250" turnīrs uz cietā seguma. Debitējot tik augsta līmeņa pamatturnīrā, Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien piekāpās Erikai Andrejevai - 2:6, 0:6.

# Monastīras pirmajā kārtā spēkojās Baltijas otrais numurs Darja Semeņistaja (#129) un pasaules 130. rakete Erika Andrejeva, kura aprīlī ieņēma 114. vietu pasaules rangā un svētdienas pēcpusdienā spēlēja "WTA 125" finālā Francijas ziemeļos.

Pirmā seta sākumā Latvijas pārstāve nonāca iedzinējos - 0:3. Semeņistajai ar ilgām izspēlēm bija jācenšas nogurdināt pēdējā laikā daudzus mačus aizvadījušo Andrejevu. Mūsu tenisiste atspēlēja breikbumbu un aizcīnījās līdz 1:3, kā arī neizmantoja divas breika iespējas (1:4) un piedzīvoja zaudējumu - 2:6. Seta breikbumbas: 0/3 pret 2/4.

Mača laikā bija 32 grādi un saule.

→ → Otrajā setā Semeņistaja trīs reizes nenoturēja servi. Pēdējā nogrieznī efektīgi atspēlēja pirmo mačbumbu un finišēja ar sitienu tīklā, piekāpjoties 19 gadīgajai oponentei - 0:6.

21 gadīgā Semeņistaja pirmoreiz spēlēja tik augsta līmeņa pamatturnīrā.

Kā jau ziņots, 16. oktobrī Latvijas tenisa vicelīdere sasniedza rekordaugsto 129. pozīciju pasaules rangā.

Sezonas pēdējos mēnešos mērķis varēja būt pietuvoties "top 100", lai pretendētu uz 2023. gada "Australian Open" pamatturnīru bez kvalifikācijas mačiem, tomēr Semeņistaja neizvirzīja šādu mērķi.

Ja neskaita Aļonu Ostapenko un Anastasiju Sevastovu, tad 2019. gada jūlijā bija līdz šim pēdējā reize, kad Latvijas tenisiste (Diāna Marcinkēviča) spēlēja vismaz "WTA 250" līmeņa pamatturnīrā.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

  -1 [+] [-]

, 2023-10-17 18:46, pirms 7 mēnešiem
Šī mača tiesneši bija pamatīgi tizeņi un idioti. Viņi neko neprata darīt. Ta viņiem Semeņistajas sitieni kuri tīri ielidoja vienspēļu kortā bija auti ta viņiem Ērikas Andrējevas sitieni kuri izlidoja ārā no laukuma bija iekšā. Šitie krāpnieki un sūdi un suņu čuras ne tiesneši gaidīja lai punkts beigtos lai varētu atņemt Semeņistajai punktus. Es ceru ka šitos govs kakas un debīlos ziloņu čuras ne tiesnešus no darba atlaidīs.

     [+] [-]

, 2023-10-17 20:00, pirms 7 mēnešiem
"Pārsteigums"

     [+] [-]

, 2023-10-17 21:22, pirms 7 mēnešiem
Darja Semeņistaja ir ne tikai skaista, bet arī ļoti draudzīga un viņa atšķirībā no Jeļenas Ostapenko kura ļoti bieži apkauno sevi un savu valsti ar savu slikto uzvedību un slikto tenisu, starp citu ciena tiesnešus un ar viņiem nestrīdas un nekašķējas un neņem feikos medicīniskos pārtraukumus lai izsistu pretinieci no ritma. Darja Semeņistaja drīzumā izcīnīs arī pāris Grand Slam titulus, jo viņa ir cīnītāja un mentāli un fiziski ļoti spēcīga. Viņai tikai vajag būt agresīvākai un sākt pielietot punktu noslēdzošos sitienus. Darjai Semeņistajai ir milzīgs potenciāls. Vajag to tikai izmantot.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-17 21:44, pirms 7 mēnešiem
Einars964 rakstīja: Darja Semeņistaja ir ne tikai skaista, bet arī ļoti draudzīga un viņa atšķirībā no Jeļenas Ostapenko kura ļoti bieži apkauno sevi un savu valsti ar savu slikto uzvedību un slikto tenisu, starp citu ciena tiesnešus un ar viņiem nestrīdas un nekašķējas un neņem feikos medicīniskos pārtraukumus lai izsistu pretinieci no ritma. Darja Semeņistaja drīzumā izcīnīs arī pāris Grand Slam titulus, jo viņa ir cīnītāja un mentāli un fiziski ļoti spēcīga. Viņai tikai vajag būt agresīvākai un sākt pielietot punktu noslēdzošos sitienus. Darjai Semeņistajai ir milzīgs potenciāls. Vajag to tikai izmantot.
Kā domā, kurus Grand slam turnīrus Semeņistajai ir labākas izredzes uzvarēt?

  +1 [+] [-]

, 2023-10-17 22:17, pirms 7 mēnešiem
Visus

     [+] [-]

, 2023-10-18 08:48, pirms 7 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Kā domā, kurus Grand slam turnīrus Semeņistajai ir labākas izredzes uzvarēt?
Tajos, kuri Eināriņa slapjajos sapnīšos.

     [+] [-]

, 2023-10-18 12:31, pirms 7 mēnešiem
Abrags rakstīja: Tajos, kuri Eināriņa slapjajos sapnīšos.
Tu to tikai vien dari, ka pierādi to, ka Tu no tenisa neko nesaproti. Darjai Semeņistajai vajag uzlabot savu spēli un viņa būs Grand Slam čempione un kad viņa pēc pāris gadiem uzvarēs kādā no Grand Slamiem, tad Tu nožēlosi savu stulbumu un idiotismu. Es atšķirībā no Tevis, zaudētāj, sekoju tenisam jau daudzus gadus un es zinu to ka pirms dažiem gadiem Darja Semeņistaja pat starp labākajiem 1000 nebija un es zinu arī to ka viņai ir arī māsa Marija Semeņistaja ar kuru viņa agrāk piedalījās dubultspēļu turnīros.

     [+] [-]

, 2023-10-18 14:31, pirms 7 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Kā domā, kurus Grand slam turnīrus Semeņistajai ir labākas izredzes uzvarēt?
Paigadām Vimbldonā un US Open.