Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Federers iekļuvis finālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Federers iekļuvis finālā
Rodžers Federers
Foto: AFP

Šveicietis Rodžers Federers šodien nodrošinājis vietu finālā "Kooyong AAMI Classic" komercturnīrā, kas šonedēļ notiek Melburnā. Viņa pretinieks gan tiks noskaidrots tikai rīt, Fernando Gonzalesa un Staņislasa Vavrinkas cīņā.

"Kooyong AAMI Classic" komercturnīra izspēle tikai uzsākta jau vakar. Tajā piedalās astoņi uzaicinātie tenisisti. Lai gan sākotnēji tajā bija plānojis startēt arī Ernests Gulbis, tomēr beigās Ernesta izvēle krita par labu Oklendas ATP turnīram.

Turnīra shēma ir salīdzinoši vienkārša. Tiek izveidots astoņu spēlētāju siets, un viņi izspēlē turnīrā visas vietas pēc vienmīnusa sistēma. Pirmajā dienā pie panākumiem tika Rodžers Federers, Fernando Gonzaless, Staņislass Vavrinka un Fernando Verdasko. Šodien tika aizvadīts tikai viens pusfināls, kurā Federers diezgan grūtā spēlē pieveica Verdasko, kamēr Gonzaless un Vavrinka spēlēs tikai rīt. Tad arī uzzināsim, vai sestdien šī turnīra finālā spēlēs divi šveicieši.

Tāpat kļuvis skaidrs, ka par septīto vietu spēlēs otros zaudējumus cietušie Karloss Moija un Ivans Ļubičičs, bet par piekto – Marins Ciličs un Markoss Bagdatis. Jāpiezīmē, ka šī turnīra spēles tiek aizvadītas Melburnā, tādējādi tenisisti jau var pierast pie šī gada "Australian Open" kortu seguma un citām iespējamām īpatnībām.

"Kooyong AAMI Classic" komercturnīrs

Pirmās kārtas rezultāti
Rodžers Federers – Karloss Moija 6:2, 6:3
Staņislass Vavrinka – Markoss Bagdatis 6:2, 6:2
Fernando Verdasko – Marins Ciličs 6:2, 7:5
Fernando Gonzaless – Ivans Ļubičičs 6:4, 6:3

Otrās kārtas rezultāti
Rodžers Federers - Fernando Verdasko 6:3, 3:6, 7:6(5)
Marins Ciličs – Karloss Moija 6:3, 7:6(1)
Markoss Bagdatis - Ivans Ļubičičs 7:6(3), 6:4

Izmantotie resursi:
aamiclassic.com.au



Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-15 17:20, pirms 15 gadiem
malacis vismaz nostabilizees situaaciju reitingaa

     [+] [-]

, 2009-01-15 17:26, pirms 15 gadiem
tirlikis rakstīja: malacis vismaz nostabilizees situaaciju reitingaa
shajaa turniiraa neieguust reitinga punktus!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-15 17:35, pirms 15 gadiem
nezin_ko rakstīja: shajaa turniiraa neieguust reitinga punktus!
nekas vienalga malacis

  +1 [+] [-]

, 2009-01-15 17:39, pirms 15 gadiem
žēl,ka Gulbis šitajā turnīrā tomēr nespēlē,būtu bijušas 3 labas spēlas ar ļoti labiem pretiniekiem nevis tikai ierastās divas...