Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Gulbi aizstās Verdasko

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Gulbi aizstās Verdasko
Fernando Verdasko
Foto: AFP

Kļuvis skaidrs, ka janvāra sākumā gaidāmajā paraugturnīrā "Kooyong AAMI Classic" Ernestu Gulbi aizstās spānis Fernando Verdasko, bet no sākotnēji minētajiem dalībniekiem nespēlēs arī Džeimss Bleiks, kuru aizstās cits spānis Karloss Moija.

eSports.lv jau ziņoja, ka pagaidām nezināmu iemeslu dēļ Ernests Gulbis janvāra otrajā nedēļā bija pieteikts diviem turnīriem vienlaicīgi - paraugturnīram "Kooyong AAMI Classic", kas norisinās Melburnā un "Heineken Open" ATP turnīram Jaunzēlandes pilsētā Oklendā. Gulbi pārstāvošā menedžmenta kompānija tā arī netika skaidrībā, kāpēc sanākusi šāda kļūme, tomēr ATP noteikumi paredz, ka šādos gadījumos priekšroka vienmēr ir ATP turnīriem. "Octagon" (Gulbi pārstāvošā kompānija) pieļauj, ka Gulbis pats ir pieteicies turnīram Oklendā, nevienu par to nebrīdinot, bet paša sportista viedokli par šo gadījumu eSports.lv nav izdevies iegūt.

Tikmēr "Kooyong AAMI Classic" turnīra direktoram Kolinam Stabsam jau izdevies atrast aizstājēju Gulbim. Tas būs Deivisa kausa izcīņas varonis, spānis Fernando Verdasko, kurš ATP rangā ieņem 16. vietu, bet šobrīd daudz tiek runāts par viņa attiecībām ar serbieti Anu Ivanoviču.

Tāpat "Kooyong AAMI Classic" turnīrā nestartēs amerikānis Džeimss Bleiks, un arī viņu aizstās spānis – Karloss Moija. Arī Bleika nespēlēšanas iemesls ir līdzīgs - kļūme turnīru plānošanā. Viņa vārdu gan nevar atrast ne Sidnejas, ne Oklendas ATP turnīros, kas norit tajā pašā nedēļā kad "Kooyon AAMI Classic", tomēr īsi pirms tam viņš kopā ar Meganu Šonesiju startēs Hopmana kausa izcīņā Pērtā.

Līdz ar to galīgais "Kooyong AAMI Classic" turnīra dalībnieku sastāvs ir šāds: Rodžers Federers (Šveice), Staņislass Vavrinka (Šveice), Fernando Gonzaless (Čīle), Fernando Verdasko (Spānija), Karloss Moija (Spānija), Marins Ciličs (Horvātija), Marats Safins (Krievija), Markoss Bagdatis (Kipra).

Saistītie raksti:
Gulbis izvēlas ATP turnīru
Kur spēlēs Gulbis janvārī?
Gulbis uzaicināts uz prestižu komercturnīru

Izmantotie resursi:
earthtimes.org



  -1 [+] [-]

, 2008-12-11 14:37, pirms 16 gadiem
Neduadz tāds jokains saraksts, daudzus citus tur gribētos redzēt tajā sarakstā ) Bet nu kāds ir tāds ir.

  +6 [+] [-]

, 2008-12-11 14:38, pirms 16 gadiem
Gulbi, noveelu tev veiksmiigaako sezonu karjeraa !!!!!!

CHEERS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-12-11 14:58, pirms 16 gadiem
Nu žēl, ka tajā "Kooyong AAMI Classic" nespēlēs izskatījās baigi spēcīgs turnīrs! Nekas ka tikai paraugturnīrs!
Slēpts komentārs: gitana

  -1 [+] [-]

, 2008-12-11 15:52, pirms 16 gadiem
nu ko lai saka, ja jau tāda attieksme ir Gulbim, tad jau otra iespēja šāda turnīra moš vairs nebūs uzspēlēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-12-11 18:59, pirms 16 gadiem
tikai ne ivars77 rakstīja: Un kautkā vairs necienu gulbi. Cilvēks bez rakstura. Lai viņam veicas
Kāds sakars ar vāju raksturu?
It kā tev nekad nemainītos plāni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-11 22:13, pirms 16 gadiem
Nu un bridinaja jau arii. Vel tacu vairak par trim nedelam lidz turnira sakumam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-15 09:38, pirms 16 gadiem
Pareizi dara Ernijs , ka nespēlē, viņam jāvāc punkti nevis nauda( būs tie, būs arī čaukstošais). Gada sākumā nekādu punktu nav un jātiek apmēram top 40 līdz janvāra vidum, lai pavasarī bez kvaliem spēlētu Masters. Tagad ir iespēja tos punktus dabūt Brisbenā un Oklendā plus vēl Australian Open. Šogad jau viss - ar skaistu spēli vien nepietiks, vajadzēs punktus un krietnu progresu reitingā.

     [+] [-]

, 2008-12-15 13:23, pirms 16 gadiem
tikai ne ivars77 rakstīja: Gulbis parādīja savu vājo raksturu. Sakiet ko gribat. Un bloķējiet nost,ja atkal nepatīk manas domas. Un ja nobloķējat Edgarito par iepriekšējo komentāru, tad gaidu atbildi no Cīruļa kunga. Vai tad jums bija informācija par Gulbja traumu krievijā? Jūs tak esat sporta portāls, un ļoti kvalitatīvs.
Tev tās Sanktpēterburgas nianses tik ļoti svarīgas? Un plāni sportistiem mainās bieži vien, gan organizāciju kļūdu, gan veselības, gan paša sportista nodomu dēļ, tas ir normāli, jo viss taču laicīgi nokārtots.