Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Arī Safins uzmet "Kooyong AAMI Classic"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Arī Safins uzmet "Kooyong AAMI Classic"
Marats Safins
Foto: AFP

Prestižā komercturnīra "Kooyong AAMI Classic" organizatori šogad saskārušies ar lielām problēmām, komplektējot astoņu dalībnieku sastāvu. Pēdējā mirklī dalību atsaucis arī Marats Safins, kurš esot savainojis plecu.

Interese par "Kooyong AAMI Classic" komercturnīru Latvijā uzplaiksnīja pērnā gada nogalē, kad tika paziņots, ka dalībai turnīrā uzaicināts arī Ernests Gulbis. Līdz pat pašām gada beigām viss bija klusi, bet tad Gulbja vārds parādījās arī "Heineken Open dalībnieku sarakstā. ATP turnīrs Gulbim tomēr izrādījās prioritārs, tāpēc "Kooyong AAMI Classic" organizatoriem nācās meklēt aizvietotāju, un par to kļuva spānis Fernando Verdasko.

Piedalies jaunā tenisa spēlē!

Līdzās ar Gulbi no spēlēšanas Melburnā notiekošajā turnīrā atteicās amerikānis Džiemss Bleiks, kura pozīciju ieņēma cits spānis Karloss Moija. Tomēr arī tā nebija pēdējā izmaiņa – šodien par nespēlēšanu turnīrā paziņoja arī krievs Marats Safins, kurš esot savainojis plecu. Vēl pagājušajā nedēļā Safins aizvadīja četras spēles Hopmana kausa izcīņā, kopā ar savu māsu Dinaru zaudējot finālā slovākiem. Krievu sportista vietu ieņems horvāts Ivans Ļubičičs.

Līdz ar to galīgais turnīra sastāvs ir šāds: Rodžers Federers (Šveice), Staņislass Vavrinka (Šveice), Fernando Gonzaless (Čīle), Fernando Verdasko (Spānija), Karloss Moija (Spānija), Marins Ciličs (Horvātija), Ivans Ļubičičs (Horvātija), Markoss Bagdatis (Kipra). Turnīra izspēle sāksies trešdien un katram sportistam būs vismaz trīs garantētās spēles.

Saistītie raksti:
Gulbi aizstās Verdasko
Gulbis izvēlas ATP turnīru
Kur spēlēs Gulbis janvārī?
Gulbis uzaicināts uz prestižu komercturnīru

Izmantotie resursi:
reuters.com