Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Jauktajās dubultspēlēs uzvar indieši

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Jauktajās dubultspēlēs uzvar indieši
Sanja Mirza un Makešs Bhupati

Ar pārliecinošu Indijas dueta Sanja Mirza un Makešs Bhupati uzvaru šorīt noslēdzies "Australian Open" dubultspēļu turnīrs. Finālā Indijas pāris apspēlēja Natalī Dešī un Endiju Ramu ar 6:3, 6:1.

Jaukto dubultspēļu turnīrā nereti gadās, ka finālu nesasniedz neviens no izliktajiem duetiem. Tā bija arī šoreiz – finālā spēlēja Indijas duets Sanja Mirza un Makešs Bhupati, kā arī francūziete Natalī Dešī un Izraēlas sportists Endijs Rams.

Par nelieliem mača favorītiem tika uzskatīti indieši, tomēr viņu pārsvars mačā bija ļoti izteikts – 6:3, 6:1. Tādējādi Makešam Bhupati izdevās revanšēties par neveiksmi vīriešu dubultspēļu finālā (kopā ar Marku Noulzu tika zaudēts brāļiem Braieniem). Kopumā Bhupati šis bija jau septītais jaukto dubultspēļu "Grand Slam" tituls, bet pirmais kopā ar savu tautieti Mirzu. Austrālijā Makešam bija izdevies iepriekš uzvarēt 2006. gadā kopā ar Martinu Hingisu.

Izmantotie resursi:
australianopen.com