Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:467, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Dynamo" (M). Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Dynamo" (M). Ko viņi izdarīja?
Mikaels Telkvists
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Izslēgšanas spēļu turnīrs iesākts tieši tāpat kā pirms gada - ar izbraukuma spēli un ar uzvaru! Tikai atšķirtība tā, ka šogad, lai iekļūtu otrajā kārtā nepieciešamas četras uzvaras. Viena jau ir un rīt būs iespēja izcīnīt arī otro.

Mikaels Telkvists
Metieni: 1/38
"Dinamo" treneri var apskaust Oļegu Znaroku, kuram pietika ar pāris cigaretes dūmiem, lai izvēlētos vārtsargu, kuru likt vārtos. Šupleram un viņa padotajiem bija jāvelk sērkociņš, lai izvēlētos starp Holtu un Telkvistu. Izvilka zviedru un trāpīja kā minimums desmitniekā. Pamatlaikā vien pa Telkvista vārtiem tika izdarīti 37 metieni (14/12/11) jeb par 20 metieniem vairāk kā pa Gārneta vārtiem.

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 21:52
Metieni: 01
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Kad trešās trešdaļas pirmajās sekundēs Telkvists pazaudēja ripu un teju, teju to neiebakstīja vārtus, šķiet, ka tā bija Oskara nūja, kura paspēja aizmest ripu prom no vārtu priekšas. Rīdziniekiem šajā spēlē bija tikai divi skaitliskie vairākumi. Pirmais bija nekāds, bet otrais - augstākā pilotāža. Cibuļskis pa kluso pielavījās uz vārtu priekšu, nedaudz apsteidza savu sedzēju, to pamanīja Hartigans, piespēle un ripa tiek ietriekta tukšajā vārtu stūrī - 2:1 un spēle beigusies.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 21:21
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Lai arī bija reizes, kad Ozoliņš ilgāk aizkavējās pretinieku zonā, šoreiz vairāk tika domāts par savu vārtu drošību un saspēles veidošanu dalot tuvas un tālas piespēles.

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 20:19
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Riskanti Sotnieks tamborēja aiz saviem vārtiem, taču risks attaisnojās - krietni lēnākais Saimons netika līdzi un pirmais vairākums nopelnīts. Tā realizēšanai tika sūtītas pirmā un trešā maiņa un nekā. Lai cik ātrs būtu Sotnieks, viņš tomēr nepaspēja piesegt Jēkaba kļūdu. Pārāk tālu viņš atradās no Komarova. Pamatlaikā bija vienīgais no aizsargiem, kurš izdarījis metienu pa vārtiem.

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 19:52
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Tūlīt pēc gūtajiem vārtiem (pēc 20 sekundēm), cīnoties savu vārtu priekšā Jēkabs nesavalda rokas un pretinieka pieturēšana beidzas ar divām soda minūtēm. Pirmais mazākums. Nav ko liekuļot - zaudētie vārti pierakstāmi Jēkabam, kurš laukuma centrā pazaudēja ripu ļaujot Komarovam tikt līdz mūsu zonai un izdarīt brīvu metienu. Dumji, šādas kļūdas tiek pieļautas pamatlaika pēdējās minūtēs.

Krišjānis Rēdlihs
Spēles laiks: 21:54
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Jau trešajā minūtē Rēdlihs un Galviņš iekrīt. Abi ganās kaut kur ap zilo līniju, ripa tiek pazaudēta un sava zona ir pavisam tukša. Viens pats Telkvists pret Kudašovu. Uzvarēja vārtsargs...

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 20:29
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Kaut kā trešajam aizsargu pārim nesokas ar savas zonas piesegšanu. Ja mača sākumā abi iekrita, tad pirmajā trešdaļā Galviņš vēl viens pats dažu minūšu laikā divas reizes nespēja piesegt savu sedzēju ļaujot viņam izdarīt divus bīstamus metienus.

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 17:23
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Lai arī pie rezultativitātes punkta netika, Ņiživijs piedalījās uzvaras vārtu gūšanā.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 17:13
Metieni: 3
Punkti: 1+1
Soda minūtes: 0
Garlaicīgajā otrajā trešdaļā līdz pat 17. minūtei "Dinamo" bija izdarījusi tikai vienu metienu (Dārziņš). Jautrāk kļuva pēc tam, ka Miķelis Rēdlihs un Hartigans divatā apstrādāja trīs pretspēlētājus un Hartigans palaida ripu zem Gārneta kājsargiem.

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 18:49
Metieni: 4
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ja par atskaites punktu ņem izdarītos metienus, tad pirmajā trešdaļā Surovijs bijis tikpat aktīvs kā Dārziņš - abiem pa diviem metieniem. Karsums bija vārtos, Dārziņš bija vārtos un arī Surovijs pabija maskaviešu vārtos. Diemžēl visi bez ripas... Pēdējās trešdaļas vidū Ņiživijs aizsūtīja Suroviju ciemos pie Gārneta, taču neveiksmīgs sanāca izgājiens viens pret vienu.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 13:05
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ja nav gūto vārtu, tad vismaz regulāri tie tiek izgrūsti no vietas. Vispirms Ankipāns palīdz tos izkustināt, tad Dārziņš tajos ietriecas un arī Karsumam patīk tos kustināt un tas viss nepilnu četru minūšu laikā. Trešās trešdaļas sākumā varēja atvēsināt maķenīt iekarsušos mājiniekus. Mārtiņš pamanījās atbrīvoties no visiem sedzējiem un paliekot vārtu priekšā sagaidīja Ankipāna piespēli. Diemžēl virsū vārtsargam.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 14:16
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Kaut kā šķita, ka no otrās maiņas uzbrucējiem mazāk aktīvāks par saviem partneriem bija Sprukts. Šai maiņai nedaudz lielāks laiks kā ceturtajiem ko var izskaidrot ar tikai diviem rīdzinieku noraidījumiem. Lai taupa spēkus nākamajiem mačiem, jo maz ticams, ka visu laiku iztiksim tikai ar četrām soda minūtēm.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 13:32
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ja Ankipāna metiens nebūtu atsities pret vārtsarga kājsargu un ripa pa taisno lidotu vārtos, būtu 1:0, bet kamēr ripa kūļājās pa Gārneta kājsargiem, vārti tika izkustināti un tikai tad ripa ielidoja vārtos. Gods godam, bet KHL TV komentētājs uzskatīja, ka tikpat labi varēja arī ieskaitīt. Vēl pirms otrās trešdaļas sākuma TV komentētājs vairāk sliecās uz to, ka vārti bija jāskaita.

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 19:33
Metieni: 4
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Minūtes laikā tiesneši divas reizes spiesti skatīties video atkārtojumu. Šoreiz pie ekrāniem tiesnešus aizsūtīja Dārziņš. Ja par Ankipāna neieskaitītajiem vārtiem vēl var diskutēt, tad Dārziņa gadījumā bija bez šaubām - vārtu guvums nebija. Iespējams, ka par daudz pietuvojās vārtiem. Toties Znarokam brīdinājums - divi bīstami pretuzbrukumi pēc kārtas. Ar Dārziņu ir tāpat kā ar Miķeli - arī viņš regulārajā sezonā pret "Dynamo" punktus vāca četrās no piecām spēlēm (2+4) un arī loģiski, ka tieši Lauris šodien turpināja šo sēriju.

Broks Troters
Spēles laiks: 19:26
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pirmais spēli varēja pabeigt Troters - jau pagarinājuma trešajā minūtē viņš gandrīz tika līdz metienam, taču tika nogāzts. Toties vairākums tika nopelnīts!

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 19:40
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Regulārajā sezonā Miķelis pret Maskavas "Dynamo" pie punktiem tika četrās no piecām spēlēm sakrājot 4+2 un laikam jau ir loģiski, ka arī šajā mačā Miķelis nopelnīja punktu par piespēli Hartiganam. Pāris minūtes pēc Surovija, pats sev "bullīti" izkārto Miķelis, kurš savā aizsardzības zonā uz zilās līnijas nozog ripu un ātrām kājām tiek līdz pat Gārneta vārtiem. Diemžēl jāmet no neērtās puses. Kārtējais viens pret vienu izpurgāts.

Ainārs Podziņš
Spēles laiks: 11:15
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ja noraidīja Petrovicki, tad Podziņš par grūdienu mugurā bija jāpatriec no laukuma (47. min). Laikam tiesnesis atcerējās, ka hokejs tomēr nav balets...

Roberts Petrovickis
Spēles laiks: 9:46
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Par noraidījumu trešās trešdaļas sākumā nav ko pārmest. Tā bija cīņa vārtu priekšā un drīzāk pārmetums tiesnesim, kurš atrada pārkāpumu.

Juris Štāls
Spēles laiks: 11:00
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

  +4 [+] [-]

, 2011-02-23 19:32, pirms 13 gadiem
viss labi,kas labi beidzās

  +7 [+] [-]

, 2011-02-23 20:06, pirms 13 gadiem
Ir viena lieta, kas ir neforša šajos rakstos - ja spēlētājam ir viena neveiksmīga epizode (bez fatālām sekām), bet pārējā spēle aizvadīta labi, tad tiek apskatīta tikai viena neveiksmīgā epizode, bet par pārējo spēli - ne vārda.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-23 20:10, pirms 13 gadiem
Galvenais nav skaista spēle, galvenais ir rezultāts spēles protokolā!

  +4 [+] [-]

, 2011-02-23 20:44, pirms 13 gadiem
Par ceturto maiņu jau šodien varēja arī kādu labāku vārdu pateikt!

  +3 [+] [-]

, 2011-02-23 21:35, pirms 13 gadiem
gii1981 rakstīja: Par ceturto maiņu jau šodien varēja arī kādu labāku vārdu pateikt!
Jā! Ceturtā maiņa šodien bija diezgan aktīva. Un pat ļoti izcēlās Podziņš ar savām ātrajām kājām apskrēja nevienu, vien Dynamo speletāju

     [+] [-]

, 2011-02-23 21:52, pirms 13 gadiem
manupraat speele bija skaista - pilna spriedzes un individuaalo divciinju, rittigs kapiņš

  -1 [+] [-]

, 2011-02-23 22:11, pirms 13 gadiem
Palasot Strausa rakstus liekas, ka vinsh ar visu dziivi ir neapmierinaats...zheel, ka mums jaalasa ar dziivi neapmierinaata, pusmuuzha kriizes nomociita cilveeka raksti!!!

     [+] [-]

, 2011-02-23 22:34, pirms 13 gadiem
Būtu manuprāt jāievieto spēlētāja novērtējums ballēs, par visu spēli, jo kā jau augšējos komentāros minēts - katram atvēlētajā divrindē var aprakstīt vienu, divas epizodes, bet kopējais spēles līmenis netiek atspoguļots.

     [+] [-]

, 2011-02-24 09:04, pirms 13 gadiem
Jēkabs gandrīz noraka spēli

     [+] [-]

, 2011-02-24 11:00, pirms 13 gadiem
par Jekabu....visiem var pārlēkt ripa pār nūjas lāpstiņu itsevišķi 3 perjoda beigās, kad ledus ir sūdīgs, tas tā gadās, pārmetums ir par kautko citu, kapēc Jēcis tanī momentā netaisija apzinātu padnošku Kamarovam...būtu 2 min. ...bet tas tā..viss ir labs kas labi beidzās