Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Par sajūtām

Par sajūtām
Jānis Skredelis sevi ir izsmēlis LFF Sacensību daļas vadītāja amatā. Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Lai arī LFF Sacensību daļas vadītājs Jānis Skredelis solījis nākamgad būt stingrāks, rīkojot Latvijas čempionātu, pēc vairāk nekā stundu ilgas sarunas man neradās pārliecība, ka tas tā tiešām notiks.

Ja vien Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis dos zaļo gaismu, 71 gadu vecais Skredelis arī nākamgad vadīs Sacensību daļu, kas atbild par Latvijas čempionāta organizēšanu. Ja Skredelis paliks šajā amatā, nedomāju, ka mūs gaida ievērojams pārmaiņas. Es, protams, tikai priecāšos, ja man nebūs taisnība, bet, ja runājam ne tikai par sajūtām un priekšnojautām, kas vairāk balstās uz emocijām, bet arī racionāliem momentiem, nebūšu optimists.

Kā var būt būtisks pavērsiens pozitīvā virzienā, ja Sacensību daļas vadītāju neuztrauc pašu rakstīts reglaments un tā ievērošana, ja viņš atsaucas uz punktiem, kuru reglamentā nemaz nav, jo, redz, tie šogad ir "izkrituši"... Kā lai tic solījumiem, ka būs labāk, stingrāk un kvalitatīvāk, ja gadu no gada tiek pieļautas vienas un tās pašas kļūdas un neizdarības?

Piemēru ir diezgan daudz. Tie, kuri rūpīgi sekojuši līdzi futbolam, būs ar tiem iepazinušies "Sporta Avīzē" un "SA+" visas sezonas garumā. Tāpēc šoreiz pietiks ar vienu, kas apliecina, ka Skredelis pārspīlē, sakot, ka strīdīgos jautājumos taisnība allaž ir viņam un kolēģiem: "Mēs gadu no gada šos jautājumus skatāmies, un nevar būt neviens cits labāks speciālists par tiem, kuri desmit gadus sēž pie šī jautājuma. Visiem pārējiem tikai liekas."

Bet tad man rodas jautājums, kāpēc šīs gudrās galvas visu šo gadu laikā nav pamanījušas, cikos rudenī riet saule? Allaž, protams, var atrunāties, ka tā ir mūsu nabadzība, ka stadionos nav mākslīgā apgaismojuma, taču, ja tas ir zināms, kāpēc šogad, piemēram, 33. kārtas spēles - "Daugava" pret "Jūrmalu-VV" un FK "Jelgava" pret FK "Ventspils" - kalendārā bija paredzētas sākt attiecīgi piecos un sešos vakarā?! Ja jau šiem vīriem ir tik milzīga pieredze, tad nu gan vajadzēja zināt, ka 19. oktobrī nav iespējams spēli sākt sešos vakarā dabīgajā gaismā un to tāpat veiksmīgi beigt divas stundas vēlāk. To viņiem vajadzēja zināt jau sezonas sākumā, bet kungi attapās pēdējā brīdī, un abas spēles pārcēla uz pulksten 15.

Protams, zinot, cik liela (maza) šobrīd ir skatītāju interese par virslīgas futbolu, daudziem šķitīs, maza bēda, taču nav šaubu, ka šādu un līdzīgu nepilnību atkārtošanās gadu no gada grauj mūsu futbolu. Tādas, lūk, sajūtas.

  +6 [+] [-]

, 2011-10-28 14:23, pirms 13 gadiem
71 gadus vecs Skredelis... vot pasakiet ka tas nav kkas idiotisks

  +5 [+] [-]

, 2011-10-28 14:32, pirms 13 gadiem
nekompetences triumfs

  +3 [+] [-]

, 2011-10-28 15:08, pirms 13 gadiem
Tur ir izveidota SISTĒMA, KAS KONKRĒTI ATPALIEK NO LAIKA!

  +1 [+] [-]

, 2011-10-28 16:37, pirms 13 gadiem
vajadzētu uztaisīt kaut kādu akciju, lai lff nomaina lielāko daļu pensionāru savā aizgaldā

  +1 [+] [-]

, 2011-10-28 17:10, pirms 13 gadiem
mrPO rakstīja: 71 gadus vecs Skredelis... vot pasakiet ka tas nav kkas idiotisks
Nu jau vecumā, bet darbaspējās lieta. Kirovs Lipmans ir vienaudzis.

     [+] [-]

, 2011-10-28 23:09, pirms 13 gadiem
Skredelis mierīgi visu var vadīt, bez reglamenta. Jo pats jau saka: ''visi taču saprot''. Un komandas ir vainīgas, ka nevar iesist vārtus.
Ir jau ir aizsēdējies vecais zēns tur...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-29 07:55, pirms 13 gadiem
piekrītu.
mrPO rakstīja: 71 gadus vecs Skredelis... vot pasakiet ka tas nav kkas idiotisks

  +2 [+] [-]

, 2011-10-29 20:00, pirms 13 gadiem
godīgi sakot pēc Sporta Avīzes izlasīšanas(intervija ar Skredeli), man raudāt gribējās....sporta spēļu karalis ir pliks Latvijā, plikāks jau nevar būt...Nu tiešām to veco onkuli nevar ar godu pavadīt lai bauda vecumdienas?

P.S. Par to Daugavu prasīju tēvam, viņš izlasīja Skudrinieka komentāru un tikai noteica, gudrs puika tas komentētājs, ar labu atmiņu

     [+] [-]

, 2011-10-29 21:05, pirms 13 gadiem
Padomju savienība sabruka, klauns palika!