Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Eksperti: Zeltu iegūs FK "Ventspils"

Eksperti: Zeltu iegūs FK "Ventspils"
"Metta/LU" galvenais treneris Andris Riherts (otrais no kreisās) pirms sezonas vienīgais prognozēja, ka pirmajās divās vietās būs abas Kurzemes komandas. Foto: Romāns Kokšarovs, SA

Pirms sezonas aptaujāju četrus futbola zinātājus un lūdzu viņiem sarindot visas deviņas virslīgas komandas no pirmās līdz pēdējai vietai. Lielos vilcienos aina, cik trāpīgs bijis katra prognozētāja šāviens, jau ir redzama, taču pēdējos punktus uz "i" saliksim tikai sestdien. Ņemot vērā lielo intrigu pēdējā kārtā, Jurijam Andrejevam, Gatim Ērglim, Andrim Rihertam un Normundam Malnačam jautāju - uz kuru no komandām - FK "Ventspils" vai "Liepājas metalurgu" - viņi liktu šobrīd?

Bijušais Latvijas valstsvienības galvenais treneris Jurijs Andrejevs: "Prognozes neizteikšu. Varu pateikt tikai to, ka FK "Ventspils" pēdējais mačs šajā čempionātā pret "Skonto" būs ļoti grūts. Tāpēc neņemos spriest, vai kāda no komandām uzvarēs vai tomēr būs neizšķirts."
Andrejeva pirmssezonas prognozes:
1.-2. "Liepājas metalurgs"
1.-2. Rīgas "Skonto"
3.-4. FK "Ventspils"
3.-4. Daugavpils "Daugava"
5. FK "Jelgava"
6. "Jūrmala-VV"
7. "Jūrmala"
8.-9. "Gulbene"
8.-9. Rīgas "Olimps"

1.līgas komandas "Valmieras FK" galvenais treneris Gatis Ērglis: "FK "Ventspils" un "Liepājas metalurga" izredzes iegūt zeltu vērtēju 70 pret 30, taču ventspilniekiem ies grūti. Par liepājnieku uzvaru Gulbenē man nav ne mazāko šaubu, jo "Metalurga" galvenais treneris Osipovs un "Gulbenes" kluba direktors Romāns Lajuks ir labi draugi..." (Sirsnīgi smejas.)
Ērgļa pirmssezonas prognozes:
1. "Liepājas metalurgs"
2. Daugavpils "Daugava"
3. Rīgas "Skonto"
4. FK "Ventspils"
5. FK "Jelgava"
6. "Jūrmala-VV"
7. "Jūrmala"
8. "Gulbene"
9. Rīgas "Olimps"

1.līgas čempiones "Metta/LU" galvenais treneris Andris Riherts: "Mana prognoze par labu ventspilniekiem ir 90 pret 10. Lai nu ko, bet vismaz neizšķirtu FK "Ventspils" noteikti izcīnīs. Komanda visu sezonu stabili gājusi uz titulu. Ja treneris pēdiņās nebūtu palīdzējis un pusi sezonu nosēdējis tribīnēs diskvalifikācijas dēļ, ventspilnieki jau ātrāk būtu garantējuši zeltu. Tagad sezonu iznāca tāda saraustīta. Jāņem vērā arī tas, ka "Skonto" tomēr šī spēle tabulā vairs neko neietekmē - pat uzvaras gadījumā komanda vairs nevar pakāpties augstāk. No otras puses, Pahars noteikti vēlēsies virslīgas sezonas durvis aizvērt ar troksni."
Riherta pirmssezonas prognozes:
1. FK "Ventspils"
2. "Liepājas metalurgs"
3.-4. Rīgas "Skonto"
3.-4. Daugavpils "Daugava"
5. FK "Jelgava"
6.-7. "Jūrmala-VV"
6.-7. "Jūrmala"
8. "Gulbene"
9. Rīgas "Olimps"

Anglijas kluba "Blackpool" direktors un virslīgas skatītājs Normunds Malnačs: "Mana prognoze būs par labu FK "Ventspils" - 75 pret 25. Ventspilnieki sezonu sāka labi, tad sekoja neliels kritums, bet pēc tam komanda turpināja iet pretī zeltam. Komanda ir sabalansēta - labi iespēlējās centra pussargs Laizāns, krietni labāk nekā pērn nospēlēja Kosmačovs, labs papildinājums bija uzbrucējs Jančuks. Pirmā vieta tabulā ir pelnīta."
Malnačs pirmssezonas prognozes:
1. Daugavpils "Daugava"
2. FK "Ventspils"
3. FK "Jelgava"
4. "Liepājas metalurgs"
5. Rīgas "Skonto"
6. "Jūrmala-VV"
7. "Jūrmala"
8. "Gulbene"
9. Rīgas "Olimps"

  +1 [+] [-]

, 2011-11-04 13:11, pirms 13 gadiem
Interesanti, kas Malnačam lika pirms sezonas domāt par FK Jelgava spēku?
Interesanti, ka visi pirms sezonas likuši Jūrmalu VV augstāk par FK Jūrmala.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-06 23:52, pirms 13 gadiem
kegums rakstīja: Interesanti, kas Malnačam lika pirms sezonas domāt par FK Jelgava spēku?
Interesanti, ka visi pirms sezonas likuši Jūrmalu VV augstāk par FK Jūrmala.
Malnačs ir labos draugos ar Jelgavu. Pats no Jelgavas laikam arī. + Blekpūles viesošanās Jelgavā...