Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Ventspils atklātajā čempionātā svarbumbu celšanā piedalījās 25 sportisti

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ventspils atklātajā čempionātā svarbumbu celšanā piedalījās 25 sportisti
Svarbumbu celšana
Foto: ventspils.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē Ventspils sporta namā "Centrs” tika iedibināta jauna tradīcija, rīkot pilsētas atklāto čempionātu svarbumbu celšanā, kurā varēja piedalīties jebkurš dalībnieks, kam ir spēks, izturība un drosme. Pirmajā čempionātā piedalījās 25 sportisti, informē pasākuma organizatori.

Svarbumbu celšana ir demokrātisks sporta veids, ar kuru var nodarboties dažādos vecumos, kurā ir vajadzīga tikai apņēmība un patika pret darāmo. Sacensību mērķis ir attīstīt un popularizēt svarbumbu celšanu Ventspilī un Latvijā, kā arī nodrošināt sporta pieejamību un piedalīšanos sacensībās visiem interesentiem.

Pateicoties pašvaldības atbalstam, sacensībās bez maksas varēja piedalīties jebkurš interesents. Kopumā sacensībās piedalījās 25 sportisti. Pirmo trīs vietu ieguvēji katrā grupā un katrā svaru kategorijā tika apbalvoti ar diplomiem un medaļām.

Par uzvarētājiem savās vecuma grupās un svara kategorijās kļuva: Austra Brauna, Antons Arnicāns, Anatolijs Kuzmins, Vladislavs Petrovs, Inārs Beļinskis, Viesturs Gargurnis, Gunvaldis Albiņš, Nikolajs Ratuševs, Lidija Solovjova, Paulis Gilis, Uģis Volosovskis, Māris Magurs, Juris Martinovskis, Artūrs Tančins, Aldis Bulduris, Sergejs Astaņins, Jevgeņijs Gordejevs, Edgars Lapiņš, Dmitrijs Zinovjevs, Kirils Vjazavcevs.

Izmantotie resursi:
ventspils.lv