Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

''Heat'' apsardzes darbinieks neatļauj apmainīties ar spēles krekliem

Jānis Vītols
Jānis Vītols

''Heat'' apsardzes darbinieks neatļauj apmainīties ar spēles krekliem
Kairijs Ērvings. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē Bruklinas ''Nets'' šonakt savā laukumā pārspēja Maiami ''Heat'' - 128:124. Pēc mača Bruklinas Kairijs Ērvings un ''Heat'' Bams Adebajo gribēja apmainīties ar spēļu krekliem, bet to viņiem neatļāva, par ko pārāk priecīgs nebija ''Nets'' saspēles vadītājs.

Janvāra vidū NBA kopā ar spēlētāju asociāciju vienojās par stingrāku noteikumu ieviešanu, lai pēc iespējas vairāk mazinātu Covid-19 izplatības risku, kur arī bija noteikums, ka pirms un pēc spēlēm ir aizliegts pretējo komandu spēlētājiem fiziski sasveicināties. Par ko pēc spēles bija aizmirsuši Bruklinas zvaigzne Kairijs Ērvings un pretinieku centrs Bams Adebajo, jo, kad Bams jau gribēja vilkt nost savu spēles kreklu, ''Heat'' apsardzes darbinieks steidzami pieskrēja, izskaidrojot situāciju Ērvingam, aizsūtīja savas vienības centra spēlētāju atpakaļ uz komandas ģērbtuvi, atstājot saspēles vadītāju neizpratnē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/BleacherReport/...

  +6 [+] [-]

, 2021-01-24 13:59, pirms 3 gadiem
Bet laukumā viens otram drīkst pieskarties?

  +4 [+] [-]

, 2021-01-24 14:30, pirms 3 gadiem
laukuma drīkst, bet pēc spēles nedrīkst. absurds.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-24 18:31, pirms 3 gadiem
Pokazuha. Kā jau 75% no pasācieniem pret kovidu.

     [+] [-]

, 2021-01-27 12:11, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: laukuma drīkst, bet pēc spēles nedrīkst. absurds.
Kā cilvēki vēl joprojām nesaprot ko nozīmē riska samazināšana. Jā, laukumā viņi kontaktējas, bet pirms un pēc spēles samazinot kontaktu, tiek arī samazināts % no iespējas saslimt.
Tiem kas nesaprot, to sauc par riska menedžamentu.