Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Vītols

''Heat'' apsardzes darbinieks neatļauj apmainīties ar spēles krekliem

''Heat'' apsardzes darbinieks neatļauj apmainīties ar spēles krekliem
Kairijs Ērvings. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē Bruklinas ''Nets'' šonakt savā laukumā pārspēja Maiami ''Heat'' - 128:124. Pēc mača Bruklinas Kairijs Ērvings un ''Heat'' Bams Adebajo gribēja apmainīties ar spēļu krekliem, bet to viņiem neatļāva, par ko pārāk priecīgs nebija ''Nets'' saspēles vadītājs.

Janvāra vidū NBA kopā ar spēlētāju asociāciju vienojās par stingrāku noteikumu ieviešanu, lai pēc iespējas vairāk mazinātu Covid-19 izplatības risku, kur arī bija noteikums, ka pirms un pēc spēlēm ir aizliegts pretējo komandu spēlētājiem fiziski sasveicināties. Par ko pēc spēles bija aizmirsuši Bruklinas zvaigzne Kairijs Ērvings un pretinieku centrs Bams Adebajo, jo, kad Bams jau gribēja vilkt nost savu spēles kreklu, ''Heat'' apsardzes darbinieks steidzami pieskrēja, izskaidrojot situāciju Ērvingam, aizsūtīja savas vienības centra spēlētāju atpakaļ uz komandas ģērbtuvi, atstājot saspēles vadītāju neizpratnē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/BleacherReport/...


, 2021-01-24 13:59, pirms 3 gadiem
Bet laukumā viens otram drīkst pieskarties?
, 2021-01-24 14:30, pirms 3 gadiem
laukuma drīkst, bet pēc spēles nedrīkst. absurds.
, 2021-01-24 18:31, pirms 3 gadiem
Pokazuha. Kā jau 75% no pasācieniem pret kovidu.
, 2021-01-27 12:11, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: laukuma drīkst, bet pēc spēles nedrīkst. absurds.
Kā cilvēki vēl joprojām nesaprot ko nozīmē riska samazināšana. Jā, laukumā viņi kontaktējas, bet pirms un pēc spēles samazinot kontaktu, tiek arī samazināts % no iespējas saslimt.
Tiem kas nesaprot, to sauc par riska menedžamentu.
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
8

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.