Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Valmieras pašvaldība Melbārdim piešķir 5000 eiro

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Valmieras pašvaldība Melbārdim piešķir 5000 eiro
Oskars Melbārdis
Foto: Lauris Aizupietis, F64

Valmieras pilsētas pašvaldības dome šodien nolēma piešķirt prēmijas Latvijas bobsleja 1.ekipāžas pilotam Oskaram Melbārdim, Latvijas bobsleja 2.ekipāžas pilotam Oskaram Ķibermanim un kalnu slēpotājam Mārtiņam Onskulim par sasniegumiem Soču ziemas olimpiskajās spēlēs, informē Vidzemes lielākās pilsētas preses dienests.

Oskaram Melbārdim tiks piešķirta prēmija 5000 eiro apmērā, savukārt Oskaram Ķibermanim un Mārtiņam Onskulim – katram 1500 eiro apmērā. Prēmijas sportistiem tiks pasniegtas svinīgā pieņemšanā pie Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Ineša Boķa.

Kā norādījaa Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Baiks, lēmums par prēmiju piešķiršanu sportistiem bija vienbalsīgs: "Valmiera vienmēr ir bijusi sportiska pilsēta, kura lepojas ar spēcīgām sporta tradīcijām un talantīgiem sportistiem un treneriem. Priecājamies, ka tieši Valmierā ir aizsākusies šo sportistu profesionālā karjera un ir ielikti pamati viņu tālākai attīstībai. Bobslejisti O. Melbārdis un O. Ķibermanis trenējušies Valmieras Bērnu sporta skolā (VBSS), savukārt kalnu slēpotājs M. Onskulis absolvējis Valmieras Pārgaujas ģimnāziju, un viņa pirmais treneris bijis Raitis Ravinskis (VBSS). Valmiera vienmēr ir atbalstījusi aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, kā arī jauno talantu izaugsmi.”

Jāpiemin, ka mūsu olimpieši – O. Melbārdis, O. Ķibermanis un M. Onskulis – ir arī Valmieras sporta vienības sastāvā. Vienība pastāv kopš 2012.gada 23.augusta, un tā tika izveidota ar mērķi atbalstīt Valmieras labāko sportistu mācību-treniņu darbu augstā līmenī un sekmēt viņu piedalīšanos dažādas nozīmēs sacensībās, tai skaitā Eiropas čempionātos, Olimpiskajās spēlēs un citās starptautiskās sacensībās. Valmieras sporta vienība, kuru organizē un koordinē Vidzemes Olimpiskais centrs, darbojas kā atbalsta mehānisms talantīgajiem pilsētas sportistiem un sporta spēļu komandām. Vienības 2013.gada sastāvā ir šādi sportisti: Māris Štrombergs, Edžus Treimanis, Rihards Veide, Ivo Lakučs, Sandra Aleksejeva, Olafs Lakučs, Krists Lejiņš, Uvis Kalniņš, Vladimirs Širjājevs, Oskars Melbārdis, Oskars Ķibermanis, Sandis Sabājevs, Ritvars Celmiņš, Elvis Puroms, Kaspars Pakers, Mārtiņš Onskulis, Arnis Žviriņš un Linda Ozola.

Izmantotie resursi:
www.valmiera.lv

     [+] [-]

, 2014-02-27 19:04, pirms 10 gadiem
Daumantam Gulbene 700 .. Osim krieeetni dāsnāk 5000 ! Cik iedotu sportistam, kurš nāktu no Ventspils .. 15000 .. !?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-28 16:09, pirms 10 gadiem
ja ta ipaši neieskatas, izskatas, ka Melbardim zelts kakla =]]