Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Pļuščenko uzskata, ka Kovtuns Sočos pie medaļas nebūtu ticis

Jānis Pārums

Pļuščenko uzskata, ka Kovtuns Sočos pie medaļas nebūtu ticis
Jevgeņijs Pļuščenko un Maksims Kovtuns
Foto: RIA Novosti

Slavenais Krievijas daiļslidotājs Jevgeņijs Pļuščenko Krievijas plašsaziņas līdzekļos izteicies, ka viņa tautietis Maksims Kovtuns, kurš Pļuščenko pieveica Krievijas čempionātā un kuram olimpiādē bija jāstartē titulētā tautieša vietā, nebūtu izcīnījis augstāku vietu par sesto.

"Pēc tam, kad man nācās atteikties no dalības individuālajās sacensībās Soču olimpiskajās spēlēs, ar mani parunāja sporta ministrs Vitālijs Mutko. Viņš aicināja neņemt galvā tās runas, kas klīda ap manu vārdu. Zinu, kā pret mani attiecas līdzjutēji un valsts," sacīja Pļuščenko.

"Daudzi runāja, ka Maksims Kovtuns varēja izcīnīt bronzas medaļu. Nesaprotu cilvēkus, kuri izdara prognozes," piebilda daiļslidotājs. "Šie "eksperti" ir tālu no sporta veida. Maksimums Kovtunam būtu astotā līdz desmitā vieta. Labākajā gadījumā – sestā."

Jāatgādina, ka Krievijas čempionātā uzvaru izcīnīja Kovtuns, apsteidzot arī Pļuščenko. Krievijas čempionāta uzvarētājam bija arī jāpiedalās Soču olimpiskajās spēlēs, taču amatpersonas priekšroku tomēr deva olimpisko spēļu, pasaules un Eiropas čempionātu medaļniekam Pļuščenko nevis 18 gadus vecajam Kovtunam. Pļuščenko Sočos palīdzēja Krievijai tikt pie zelta komandu sacensībās, bet individuālajās sacensībās izstājās savainojuma dēļ.

Izmantotie resursi:
Главные новости дня - Газета.Ru

  +2 [+] [-]

, 2014-02-27 01:12, pirms 10 gadiem
Lielāka egoista par Pļuščenko pasaulē laikam nav... vienmēr citi ir slikti, vāji vai vainīgi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-02-27 03:02, pirms 10 gadiem
Ai kāds di*sējs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-02-27 08:27, pirms 10 gadiem
man liekas ka daudziem ir pilniigi vienalga ko tas aprobezhotais gailis uzskata vai neuzskata!

  +1 [+] [-]

, 2014-02-27 10:42, pirms 10 gadiem
Tur jau bagātā sieva piķi dod, lai viņs startētu. Pretīgs tips

  -1 [+] [-]

, 2014-02-27 12:50, pirms 10 gadiem
Lai kā man nepatiktu tas Pļuščenko, kāds viņš ir pēdējos gados - šoreiz viņam ir absolūta taisnība. Uz ko ir spējīgs Kovtuns, to mēs redzēsim jau pavisam drīz, pēc mēneša Japānā Pasaules čempionatā.

     [+] [-]

, 2014-02-27 16:31, pirms 10 gadiem
murene rakstīja: Lai kā man nepatiktu tas Pļuščenko, kāds viņš ir pēdējos gados - šoreiz viņam ir absolūta taisnība. Uz ko ir spējīgs Kovtuns, to mēs redzēsim jau pavisam drīz, pēc mēneša Japānā Pasaules čempionatā.
to jau vairs nevarēs pārbaudīt, kurā vietā kovtuns būtu sočos. bet krievijā sāpe par to, ka vīriešu individuālajās sacīkstēs nepiedalījās neviens no krievijas- tā gan vēl pastāvēs. kovtuns būtu varējis pārstāvēt valsti, bet žeņečka realizēja labu plānu- noraut komandas startos bleķi un aiziet