Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Foto: Dukurs kļūst par divkārtējo olimpisko vicečempionu

Romāns Kokšarovs
Soču olimpisko spēļu skeletona sacensībās vīriešiem par olimpisko čempionu kļuvis Aleksandrs Tretjakovs. Martins Dukurs četru braucienu summā izcīnīja sudraba medaļu. Tomass Dukurs izcīnīja ceturto vietu. Foto: Romāns Kokšarovs/f64.

  +2 [+] [-]

, 2014-02-15 22:32, pirms 10 gadiem
Loti zeel Bet SUDRABAM ar nav nevainas
Bet Tomasam cut cut pietruka,nu gandriz jau ari bija medaalis,
4 vieta ar nav slikta Paldies par emocijam.
Gaidam medalas tagad Bobsleja!!

  +5 [+] [-]

, 2014-02-15 23:51, pirms 10 gadiem
Šogad konkurence bija īpaši sīva. Pasaules kausa sezonā uzvaras gan Martinam, gan Tretjakovam, gan Antuānam. Visi viņi ir ļoti nopietns spēks skeletonā un nav brīnums, ka visi ieguva medaļas.
Un kā jau teicu iepriekš, Martina panākumos zināma daļa nopelnu ir arī Tomasam. Nekādā gadījumā nevajag nokārt galvu, jo Soču rezultāti neatspoguļo objektīvo spēku samēru! Ja pat Tregubovs tur "lido" , tad Tretjakova uzvara ir pašsaprotama. Tagad ir kārtīgi jo kārtīgi jāatpūšas un nākamajā sezonā būs iespējas atgūt prieku cīnoties par pjedestāliem un uzvarām pasaules kausa posmos. Paldies Dukuriem!

  +7 [+] [-]

, 2014-02-16 04:23, pirms 10 gadiem
Kas bija nepieciešams krieviem, lai uzvarētu Martinu Dukuru?
1) Krievijas braucēji Sočos trenējās "līdz baltām pelītēm", pat izlaižot pēdējo PK posmu.
2) Pat sacīkšu laikā starp braucieniem Krievijas braucēji izmantoja ieskrējiena estakādi, kas citām komandām nebija pieejama.
Russia have spent millions in pursuit of success here, even building a secret mountainside push start facility, in the manner of all good Bond villains, in a bid to find the competitive edge.
Under Olympic rules, all training facilities within the cordon of the Games must be made available to all competing countries. But the International Bobsled and Toboggan Federation have waived away Australia's appeal. An FIBT statement said: "The push track has not been homologated by the FIBT and therefore is not within the Field of Play and the FIBT jury has no control over the push track."
A well-placed source who asked not to be named suggested the secret hideaway replicated the start of the track. If so, that would be especially beneficial to the Russians because the start is as important to a slider as to a 100m runner.
3) Tā kā speciāli Soču trasei piemeklētās slieces izcili labi slīdēja visiem Krievijas skeletonistiem/skeletonistēm, tad iespējams ka pat kāds džungļu pērtiķēns ar šādām sliecēm braucot nepaliktu pēdējais.
4) Joprojām nerimst runas par trases uzsildīšanu pēc tam kad bija nobraukuši Krievijas kamaniņu sportisti.
The Canadian luge coach has accused Russia of cheating in the event by heating up the track.
He claims that the Russians raised the temperature of the track, controlled by pipes set into the ice, between their run and their faster competitors.
While the German team easily won the event, Staudinger shrugged off their success, saying they were good enough to adapt, noting that their usual one and a half second winning margin was reduced to just one second.
Man nav nekādu šaubu, ka krievi to darītu gan skeletonā, gan kamaniņās, gan bobslejā pat ja tas dotu viņiem tikai 0.01 sek. ieguvumu. Protams, tik īsā laikā ievērojami sasildīt vai atdzesēt trasi nav iespējams, bet es joprojām neesmu atradis konkrētu FIBT atbildi, ka viņu cilvēki ir kontrolējuši temperatūru trasē un snieguši pierādījumus - trases temperatūru pirms un pēc Krievijas braucēju startiem, lai nebūtu nekādas šaubas par krāpšanos.
Secinājums ir viens - lai pārspētu Dukurus, krievi iztērēja desmitiem miljonus eiro ieskrējiena estakādes būvēšanai, Soču trase tika uzbūvēta ar "climate control" un tika ziedots šīs sezonas pasaules kausa kopvērtējums, lai varētu Sočos trenēties un testēt slieces utml.
Vismaz es izjūtu gandarījumu, ka Dukuri lika krieviem TĀ pastrādāt, lai tiktu pie zelta medaļas.

  +4 [+] [-]

, 2014-02-16 18:42, pirms 10 gadiem
Nav vairs pilnīgi nekādu šaubu, ka Sočos skeletonā ir notikusi klaja krāpšanās ar starta laiku Tretjakovam!
None of the 4 Tretjakov start runs in skeleton...
Tiek parādīti visi citu skeletonistu pilni starta ieskrējieni, bet Tretjakova VISI četri (!) sensacionālie starta ieskrējieni netiek pilnībā parādīti!

     [+] [-]

, 2014-02-16 19:46, pirms 10 gadiem
Leonc rakstīja: Nav vairs pilnīgi nekādu šaubu, ka Sočos skeletonā ir notikusi klaja krāpšanās ar starta laiku Tretjakovam!
None of the 4 Tretjakov start runs in skeleton...
Tiek parādīti visi citu skeletonistu pilni starta ieskrējieni, bet Tretjakova VISI četri (!) sensacionālie starta ieskrējieni netiek pilnībā parādīti!
nu tik pat labi operators parādīja tos līdzutējus lai tv skatītāji redzētu cik laba atmosfēra ir trasē un kā kliedz un atbalsta krievu sportistu ieskrējiena laikā.
bet iespējams lai nošmauktos!!