Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Saeimas spīkere dosies neapmaksātā atvaļinājumā uz Soču olimpiādi

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Saeimas spīkere dosies neapmaksātā atvaļinājumā uz Soču olimpiādi
Zintis Ekmanis un Solvita Āboltiņa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Saeimas Prezidijs piešķīris neapmaksātu atvaļinājumu Saeimas priekšsēdētājai Solvitai Āboltiņai no 2014.gada 13. līdz 17.februārim. Šajā laikā viņa apmeklēs Soču olimpiskās spēles, lai klātienē atbalstītu mūsu sportistus, šodien informē Latvijas valsts likumdevēja preses dienests.

Visus ar olimpisko spēļu apmeklēšanu saistītos izdevumus Saeimas priekšsēdētāja segs no privātajiem līdzekļiem.

Kā jau ziņots, Andris Bērziņš ir vienīgais no Baltijas valstu prezidentiem, kurš apmeklē Soču spēles. Lietuvu un Igauniju tur pārstāv premjerministri Aļģirds Butkevičs un Andruss Ansips. Latvijas Valsts prezidents A.Bērziņš piedalījās Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā, kā arī Starptautiskās Olimpiskās komitejas prezidenta Tomasa Baha rīkotajās vakariņās un Krievijas Federācijas prezidenta Vladimira Putina pieņemšanā valstu vadītājiem. Uzturoties Olimpisko spēļu norises vietā, mūsu Valsts prezidents no 6. līdz 10.februārim izmanto iespēju arī vērot Latvijas sportistu dalību sacensībās kamaniņu sportā un biatlonā, tiekas ar mūsu sportistiem olimpiskajos ciematos.

Olimpiskās spēles neapmeklēs mūsu Ministru prezidente Laimdota Straujuma, kā arī sporta jomu kontrolējošā Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete.

Izmantotie resursi:
president.lv
saeima.lv

  +8 [+] [-]

, 2014-02-10 17:36, pirms 10 gadiem
Veči, neveiksme tuvojas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-02-10 18:06, pirms 10 gadiem
Jāsamet piķis lai viņa tur paliek

     [+] [-]

, 2014-02-10 18:21, pirms 10 gadiem
sandis44444 rakstīja: Jākrāj "+" punktiņi Vienotibai priekš EP vēlēšanām un Saeimas vēlēšanām, savādāk to izskaidrot nevar!! Jo varas partijai sports absolūti ir pie kreisiem sāniem!!
nepaliidzees. buus briinums ja 5% dabuus

     [+] [-]

, 2014-02-10 18:30, pirms 10 gadiem
es veel domaaju braukt, bet visa alga buutu jaatdot(tikai viesniica un cels uz nedeelju) plus tur veel biletes. man alga ir pie 2k ls. vairaak nekaa Solvitai. Redziet, shii pa savu naudu un veel neapmaksaats atvalinaajums. Zirgam jaasmejas kaads ceels gaajiens...

     [+] [-]

, 2014-02-11 08:59, pirms 10 gadiem
Kaas ta manam ierakstam bij' vainas ka izņemts ? Par to ka nosaucu par rižo ērkuli ? Bet ir tak arī !