Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Higinss: "Pēdējā freimā spēlēju autopilotā"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Higinss: "Pēdējā freimā spēlēju autopilotā"
Džons Higinss

Pēc aizraujošās un nervus stindzinošās Apvienotās Karalistes snūkera čempionāta pusfinālspēles, kurā Džons Higinss ar 9:8 pieveica Roniju O'Salivanu, savos iespaidos par to dalījās abi spēlētāji.

"Pie rezultāta 8:8 sēdēju savā krēslā un domāju – "Tas man ir tik ierasti". Vienkārši neticami. Ja būtu zaudējis, man ar šo faktu būtu jāsadzīvo visu atlikušo mūžu. Paveicās, ka tā nenotika," preses konferencē teica Džons Higinss.

"Kad rezultāts kļuva neizšķirts, spiedienu jau izjuta Ronijs. Pēdējā freimā tu jau spēlē autopilotā, jo spiediens ir tik ārkārtīgi liels. Bet tieši tad visas garās treniņu stundas un tava tehnika tevi izvelk."

Tāpat Higinss uzsvēra, ka rītdienas mačam pret Dingu Junhui būs gatavs.

"Džonam pie 8:2 bija iespējas, bet viņš atslābinājās, kas nebija viņam raksturīgi. Bija iepriecinoši panākt 8:8, bet beigās iznākums bija taisnīgs. Godīgāk gan būtu bijis 9:4," atzina Ronijs O'Salivans.

Izmantotie resursi:
www.worldsnooker.com

     [+] [-]

, 2009-12-13 06:30, pirms 15 gadiem
Respekt Ronijam!!!

  +2 [+] [-]

, 2009-12-13 09:51, pirms 15 gadiem
Īstenībā jau Higgins ir vienīgais snookera spēlētājs, ko Salivans ciena un respektē. To apliecina arī viņa teiktais, šaubos vai par kādu vēl citu viņš teiktu, ka pretinieks bija pelnījis viņu uzvarētu un vēl ar lielāku rezultātu nekā tas bija īstenībā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-13 13:05, pirms 15 gadiem
Bet, ja godīgi, Džonam tomēr gadās, gadās atslābināties. Piemēram, pirmajā kārtā pret Valdenu - Rikijs pamanījās gandrīz 2 reizes atspēlēt deficītu freimos, bet Ronijs ir stipri bīstamāks pretinieks. Bet nu uzvara pelnīta. Spēle fināla cienīga.

     [+] [-]

, 2009-12-13 14:47, pirms 15 gadiem
Higinss , protams, pelnījis uzslavas, ka pēc Salivana uzvarēto freimu sērijas, spēja sakoncentrēties un uzvarēt. Pelnīti!

  -1 [+] [-]

, 2009-12-13 18:35, pirms 15 gadiem
murene rakstīja: Higinss , protams, pelnījis uzslavas, ka pēc Salivana uzvarēto freimu sērijas, spēja sakoncentrēties un uzvarēt. Pelnīti!
Uzvarēja, jo kļūdījās Ronijs.

     [+] [-]

, 2009-12-13 21:33, pirms 15 gadiem
pingpong rakstīja: Uzvarēja, jo kļūdījās Ronijs.
Arī Higinss kļūdījās diezgan daudz, bet Salivanam ne visai veicās ar kļūdu izmantošanu savā labā pirmajā spēles daļā. Sevi uzskatu vairāk par Salivana pretrunīgās personības piekritēju, tomēr spēles sākumu viņš aizvadīja samērā "miegaini", aizlaida Higinsu par tālu.